Optimasi CSS pikeun iPod sareng iPhone Safari

ipod touch sareng iphoneNgawangun aplikasi anu dioptimalkeun pikeun panggunaan iPod atanapi iPhone mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalelep kana pasar anu ngabeledug 1 milyar undeuran dugi ka tanggal. Penting pikeun nyadar yén nomer éta henteu kalebet aplikasi berbasis browser anu dioptimalkeun pikeun Safari dina iPhone atanapi iPod Touch sareng henteu kedah diunduh.

Dinten ieu kuring ngegel pelor sareng ngagaleuh a 16Gb iPod Touch pikeun ngamimitian ngariksa platform pikeun Safari sareng Aplikasi. Pasti ... Kuring bungah yén kuring tiasa nonton pilem di jalan sareng iPod Touch tiasa janten jauh ogé pikeun AppleTV kuring!

Tugas munggaran kuring ayeuna nyaéta ngamutahirkeun abdi Kalkulator Gaji pikeun digunakeun ku Safari dina iPod Touch atanapi iPhone. Mangrupikeun aplikasi anu kuring bina ampir dina unggal bahasa ... janten waktos kuring mimiti diajar pamekaran pikeun Safari sareng diajar kerangka Aplikasi.

Cukup pikaresepeun, nyandak halaman dina Safari henteu sacara otomatis nganggo média = genggem setélan css, janten kuring kedah nyerat sababaraha tulisan sisi-server dina PHP kanggo nganggo lembar gaya anu cocog:


> link rel = "styleheet" media = "layar" href = "iphone.css" type = "text / css" />
>? php} sanésna {?>
> link rel = "styleheet" media = "layar" href = "style.css" type = "text / css" />
>? php}?>

Kuring ngagaduhan halaman anu saé saé, tapi kuring terang aya hiji ton Argumen iPhone sareng iPod Safari CSS Kuring tiasa ngamangpaatkeun, bahkan ngarobih komponén dumasar kana orientasi halaman éta bentang atanapi potrét. Abdi badé teraskeun ékspérimén!

Ngagaduhan iPhone atanapi iPod Touch? Coba éta Kalkulator Gaji sareng ngantepkeun kuring terang kumaha éta pikeun anjeun! Terus émut ampir sadaya parobihan antara halaman éta dilakukeun ku CSS hungkul! Éta panginten langkung gampang pikeun ngan saukur nyerat halaman anu anyar pisan - tapi henteu sakumaha nangtangna.

3 Komentar

  1. 1

    Douglas-

    Hatur nuhun kana tips CSS iPhone ... naha ieu sami sareng Blackberry atanapi smartphone sanés anu nganggo panyungsi mobile?

  2. 3

    Kuring kedah ngagaduhan nyalira iphone, bahkan henteu ngagaduhan touch ipod. Kuring bakal musna ku css sareng barang-barang na, naon waé anu ngagaduhan kode teu aya dina liga kuring

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.