Ning: Candak sareng Format API queries

Waktu maca: 2 menit

Akhir minggu ieu kuring damel dina proyék dimana kami hoyong narik kontén ti mana-mana Indiana langkung alit (diwangun sareng Ning) kana halaman tengah. The Festival Frisian Indianapolis ayun ayun pinuh sareng Smaller Indiana hoyong ngabantosan ngamajukeun acara éta.

Ning urang API sanés anu paling teratur, sareng dokumén sareng aplikasi sampel leres-leres kirang. Kusabab kendat waktos pikeun ngajantenkeun halaman na jalan, kuring kedah nyandak sababaraha jalan pondok tibatan ngawangun solusi anu pas. Halaman ayeuna tiasa dianggo, tapi éta sesah disandi tanpa seueur kalenturan. Bisa jadi aya sababaraha validasi tambahan pikeun konténna ogé (conto: mastikeun url blog diformat béda ti url forum, jst.).

Jalanna Ning API tiasa dianggo nyaéta yén éta mesin anu seueur querying dimana anjeun tiasa kéngingkeun hasil anu anjeun peryogikeun dina RSS feed. Kami nyungkeun saha waé anu ngeblog, ngamimitian sawala, atanapi unggah poto khusus tag eusi na indyfringe-2008. Ieu ngamungkinkeun kuring ngawangun alamat feed khusus anu nyandak sadaya eusi (dina urutan turun ku tanggal diterbitkeun ku URL ieu:

http://smallerindiana.ning.com
/xn/atom/1.0/tag(value=%27indyfringe-2008%27)/content?order=published@D

Dina halaman, kuring teras nimba sareng ngatur data dina halaman nganggo Magpie RSS Kelas pikeun PHP. Pencét pikeun ngazum gede kode atanapi anjeun tiasa tingali atanapi unduh éta.

ngukut rss ningAPI and Format it "width =" 300 ″ jangkung = "159 ″ kelas =" ukuranana tengah-sedeng wp-image-2694 ″ />

Aya sababaraha fungsi anu pikaresepeun di dieu. Hatur nuhun ka Tyler Ingram (ti SMA kuring di Vancouver!) Anu ngabantosan pormat kaping ku leres via Twitter.

Sakali deui, éta sanés kode anu paling bersih sareng éta ogé henteu dipisahkeun leres janten fungsi kanggo panggunaan gancang - tapi éta tiasa dianggo. 🙂 Kuring ngaganti tautan sahingga url diarahkeun leres, kuring ngaleungitkeun tag HTML tina kontén anu kalebet, kuring pormat tanggalna, sareng kuring ngawatesan jumlah kecap anu ditampilkeun sahingga hasil halamanna sapertos kieu:

Sababaraha Babble dina Babbling Banshee Resep ku ulasan ngeunaan Good Duka, Sidney aya bit anu resep sareng bit henteu ... 8/24 11:55 AM

ieu API mangrupikeun kauntungan ageung sabab anjeun leres-leres tiasa ngalanggan kontén sareng topik dina jaringan Ning anu khusus ditandaan, atanapi anjeun tiasa ngahijikeun halaman wéb jaba sareng eusi Ning. Kuring ngan ukur ngarepkeun yén Ning ngagarap conto aplikasi sareng dokuméntasi janten jalma sapertos kuring tiasa ngalakukeun ieu tanpa nyéépkeun waktos pisan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.