Acak Judul WordPress Anjeun Gampang

tag judul

Kuring milari plugin atanapi kode pikeun ngacak judul di halaman bumi kami di DK New Media pikeun gaduh sababaraha senang jeung pakéan kaca imah rada. Masalahna nyaéta kuring gaduh téma anu diterapkeun anu ngagaduhan bidang khusus pikeun garis tag sareng katerangan situs, sareng kuring henteu ngaraos robih pikeun modifikasi ieu.

dknewmedia-headline

Jang ngalampahkeun ieu nganggo plugins sareng modifikasi téma meryogikeun panggunaan anu hébat Plugin Advanced Custom Fields ku Adde Field Field Repeater - ieu kumaha urang ngalakukeun éta pikeun klien. Pikeun situs kami, sanaos, kami sering nyandak jalan pintas sareng potongan kode alit ieu ogé dianggo!

Dasarna, anjeun ngan lebetkeun seueur judul kana lapangan sareng misahkeun aranjeunna sareng sababaraha karakter (kuring nganggo simbol "|"). Teras Anjeun tiasa ngamangpaatkeun fungsi explode PHP anu nempatkeun sadaya judul kana susunan teras nganggo fungsi shuffle PHP pikeun ngacak urutan larutan, teras ningalikeun hasil anu munggaran. Anjeun ngan ukur nembongkeun hasil munggaran… ku cara ieu lamun ngan ukur gaduh hiji hasilna éta bakal tetep ditingalikeun leres!

Dina téma kami dimana judulna ditampilkeun, urang ngan ngaganti téks judul ku kode ieu:


Upami anjeun hoyong pikahoyong, anjeun tiasa ngalirkeun ieu salaku variabel custom di Google Analytics sareng leres uji coba judul anu mana anu hadé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.