Frasa: Quantify, Generate, and Optimize Copy with AI

Frasa Copywriting AI

Phrasee ngagunakeun basa anu dihasilkeun ku AI pikeun nyalin kakuatan pikeun mérek global sareng ngahasilkeun basa anu énggal-énggal-énggal sateuacanna sacara real-time, ngagunakeun generasi basa alam sareng pembelajaran jero.

Pidéo Ihtisar Frasa

Frasa nyaéta téknologi AI anu ngagunakeun garis matéri email anjeun salaku laboratorium basa. Unsur linguistik ngagabungkeun pikeun mendakan modél basa anu diluyukeun sareng mérek anjeun. Teras, AI nerapkeun modél basa unik anjeun pikeun sadaya kampanye pamasaran anjeun - tina email ka push, sosial pikeun dipajang, pamilarian anu dibayar kana wéb.

Sateuacan Frasa, anjeun kedah ngandelkeun naluri manusa. Sareng panginten éta tiasa dianggo dina taun 90an. Tapi ngadoa usus anjeun leres-leres waé henteu motong deui. Rata-rata, Phrasee nganteurkeun langkung ti 700,000 muka tambahan sareng 56,000 klik tambahan per kampanye.

Tinjauan Copywriting Frasa AI

  • Email Frasa - Optimisasi salinan Powered-AI anu ngajantenkeun anjeun langkung kabuka, klik, sareng konvérsi. Integrasi kalebet Salesforce, MovableInk, Sailthru, Acoustic, sareng Adobe.
  • Frasa Push - ngagunakeun AI pikeun ngahasilkeun pesen dorongan anu langkung saé tibatan manusa.
  • Frasa Sosial - nganggo AI pikeun kéngingkeun pesen anu langkung saé pikeun kampanye iklan Facebook sareng Instagram anjeun, sadayana dina klik tombol.
  • Frasa Dimana waé - anggo AI pikeun ningkatkeun salinan wéb, iklan tampilan, kampanye pamilarian anu mayar, atanapi naon waé anu aya di antawisna.

Kasus Pamakéan Judul Judi Email AI-Powered

Dina 2016, eBay ngempelkeun téknologi AI sareng ngupahan Phrasee pikeun ngawasa garis matuh email na teras nyorong béja ka langkung ti 101 juta palanggan email sadunya. Hasilna, Phrasee parantos lengkep ngarobah kinerja pamasaran eBay sareng cara nyarios ka konsumén online. eBay parantos ningali:

  • Rata-rata angkat rata kabuka 15.8%
  • Angka tingkat rata-rata klik 31.2% ningkatna

Ku ngaoptimalkeun duanana basa dina baris judul na salinan judul dina email, pangaruh sanyawa matak ngahégak Angkat 42.3% dina tingkat klik

Pesen Demo Frasa

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.