Pimex: Atur sareng Monetisasi Kalungguhan Marketing Anjeun

pimex

Kami henteu ngagaduhan tim pangembangan bisnis aktip di agénsi kami, janten kami terang yén kami kaleungitan kalungguhan sareng sono kana kasempetan anu tiasa sampurna. Hubspot laporan yén 79% kalungguhan pamasaran pernah ngarobah kana penjualan. Salaku tambahan:

25% pemasar anu ngadopsi prosés manajemén timah dewasa ngalaporkeun yén tim penjualan ngahubungi prospek dina hiji dinten.

Pimex parantos ngaluncurkeun béta, ngamungkinkeun pangguna nyiptakeun balesan otomatis anu nyayogikeun kabutuhan langsung pikeun inpormasi ti calon nasabah. Éta sapertos gaduh tim Penjualan 24/7, mastikeun yén palanggan anu telat online bakal nampi jawaban langsung pikeun patarosan-na.

Platform ngamungkinkeun para pemasar sareng tim penjualan pikeun:

  • Ngatur organik sareng pamayaranana
  • kawincikan nepi ka bubuk leutikna analytics ngeunaan prospek
  • Masihan pembaruan sacara langsung dina status kalungguhan anjeun
  • Otomatis réspon kana pitunjuk anu énggal sumping

nu Pimex platform ngamungkinkeun para pemasar sareng tim penjualan pikeun kéngingkeun inpormasi real-time anu henteu disayogikeun ku anu biasa analytics pakakas. Pimex sanés saingan pikeun parangkat lunak CRM tapi langkung pujian pikeun perusahaan leutik dugi ka menengah.

pimex

Pimex ayeuna bébas nguji, sareng ngoperasikeun alat naon waé anu aya hubunganana sareng Internét, sareng kusabab platformna mandiri sareng henteu meryogikeun platform anu sanés, éta ngajantenkeun dirina nyalira ti para pesaingna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.