Pimp Blog Anjeun

Blogging karék kotor. Kuring kajantenan di blog (kuring moal nyebatkeun mana), anu ngagaduhan spanduk anu ngaku anjeun bakal dibayar kanggo pos anjeun. Kuring diklik liwat sareng saatos kuring maca pedaran ngeunaan jasa, kuring kedah ngaku yén kuring jujur ​​ngarasa rada kotor. Sanaos aya jutaan blog, kalayan saé sareng goréng, kuring henteu pernah nyangka bakal ningali dinten yén batur ngan saukur tiasa mayar kanggo masang tulisan dumasar kana sarat pangiklanna. Abdi lepat… éta di dieu:

Mayar Per Post

Salah sahiji ciri anu nyegerkeun blog nyaéta yén éta henteu dikomérsial ... biasana aya garis anu jelas antara eusi sareng iklan. Teu aya kasempetan jauh tina konflik anu dipikaresep kusabab pangiklan jarang damel sareng blogger. Jasa iklan panengah biasana ngalakukeun sadaya padamelan sacara anonim. Jasa sapertos PayPerPost badé kabur kana garis éta.

Naha anjeun bakal risiko nami sareng reputasi anjeun sapertos kieu? Sami-sami sapertos wartawan dibayar ku saurang politikus, anjeun bakal ngancurkeun nama baik anjeun ku ngajual diri sapertos kieu. Entong dilakonan. Éta henteu patut!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.