Emailvision sareng Pinterest: Pin Kontes Koropak anjeun

pin anjeun

Teu sangka ieu mangrupikeun panggunaan anu unik pikeun Pinterest janten kuring hoyong ngabagi ka pamiarsa urang. Urang sadayana terang éta Pinterest mangrupikeun salah sahiji topik anu paling panas dinten ieu, sareng ti ayeuna dugi ka 31 Méi, Emailvisi anu ngabantosan pangguna pasar buletin maya pikeun kéngingkeun sababaraha pangakuan tambahan - sareng hasil - pikeun kampanye pamasaran email kreatif.

Pemasar diulem pikeun pin email kreatif na Pin Koropak anjeun. Di dieu, komunitas Pinterest (sareng pemasar anu sanés) tiasa ningali sareng "resep" kampanye na. Tangtosna, grafik anu disemat bakal alihan kana versi online aslina, anu bakal ngabantosan aranjeunna kéngingkeun klik tambahan sareng muka. Surélék anu paling seueur likes bakal kéngingkeun panyipta na kasempetan kanggo nampi karya kreatif gratis ti studio desain Emailvision.

pin halaman koropak anjeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.