Pinegrow: Éditor Desktop anu endah kalayan Integrasi WordPress

sawangan pinegrow

Kuring jujur ​​moal yakin kuring kantos ningali éditor kode anu langkung éndah dina pasaran tibatan Cemara. Editor nyayogikeun édit-di-tempat fungsionalitas dibarengan ku sawangan responsif real-time. Pangalusna sadaya, Cemara henteu nambihan kerangka, perenah atanapi gaya naon waé kana kode anjeun.

Sababaraha fitur konci tina Cemara:

  • ngédit - Tambihkeun, edit, pindahkeun, clone atanapi hapus elemen HTML.
  • Éditan Langsung - Édit sareng uji halaman anjeun dina waktos anu sami - bahkan kalayan JavaScript dinamis.
  • kerangka - Pangrojong pikeun Bootstrap, Foundation, AngularJS, 960 Grid atanapi HTML.
  • Ngédit sababaraha halaman - Édit sababaraha halaman sakaligus. Kaca duplikat sareng kaca spion - bahkan kalayan tingkat zum anu béda sareng ukuran alat.
  • Editor CSS - Edit aturan CSS sacara visual atanapi ngalangkungan kode. Anggo manajer Stylesheet pikeun mengkloning, ngagantelkeun sareng ngaleungitkeun gaya.
  • Ngédit Wéb - Lebetkeun URL sareng edit halaman jarak jauh: robih tata perenah, édit téks sareng gambar, ngarobih aturan CSS.
  • Layout responsif - Nyiptakeun tata letak responsif nganggo alat Pembantun pamundut média. Tambihkeun breakpoints khusus atanapi ngantep Pinegrow ngadeteksi aranjeunna ku nganalisis styleheets.
  • Perpustakaan Komponén - Tambihkeun elemen halaman ka perpustakaan komponén sareng dianggo deui dina peuntas plugins JavaScript sareng anjeun tiasa sacara gampang ngédit, ngabagi sareng ngajaga éta.

Komo langkung luar biasa, Pinegrow gaduh tambihan WordPress anu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun objék WordPress sareng ningalikeun kontén anu saleresna. Ieu mangrupikeun fitur anu saé pikeun anjeun anu ngembangkeun atanapi ngédit téma WordPress.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.