10 Paréntah Pinterest pikeun Usaha

paréntah bisnis pinterest

Pinterest terus janten sumber pangunjung pikeun Martech… kalolobaanna liwat urang Infografis Pamasaran dewan. Kuring henteu nyéépkeun seueur waktos dina Pinterest sapertos anu sanés, tapi kuring leres-leres ngartos naha éta platform anu saé. Éta duanana pikaresepeun sacara visual sareng saderhana pikeun dijelajah. Anjeun tiasa ngagulung sajumlah inpormasi dina hiji sintreuk jari!

Harepan nalika bisnis ngagabung sareng jasa sapertos Pinterest jauh béda tibatan konsumen anu ngagabung, sanaos. Upami anjeun hoyong bisnis anjeun leres-leres ngungkit Pinterest pikeun nyetir patalimarga, anjeun kedah ngatur papan anu saé sareng tetep paguneman. Klién kami, Daptar Angie, ngagaduhan ayana anu luar biasa di Pinterest… ngeposkeun eusi dina sagala hal Mobil Palasik ka Jandéla sareng Lawang.

Diurutkeun sacara Sosial sareng Mookoo Desain narik infographic ieu, The 10 Paréntah Ngagunakeun Pinterest pikeun Usaha, Ngabimbing anjeun ngalangkungan prakték pangsaéna sareng tips pikeun nempatkeun Pinterest pikeun dianggo dina strategi pamasaran média sosial anjeun. Infographic dumasar kana a masangkeun tina blog Amy Porterfield.

Paréntah SS Pinterest1

One comment

  1. 1

    Kuring geus dipaké pinterest on ramatloka kuring sarta hasilna éta hébat, éta ucul ti kaca 7 ka #5 dina waktu kurang ti 2 minggu.

    Koncina nyaéta yén halaman wéb urang kedah disematkeun sareng disematkeun deui ku seueur jalma, anu mangrupikeun bagian anu paling hese. Seuseueurna pangguna pinterest moal ngalakukeun repin nalika aranjeunna henteu sapertos anu kami pinned.

    Kuring ngalakukeun hal basajan pikeun outsource eta on fiverr tur meunang situs abdi pinned ku 75 jalma, Kuring henteu weruh kumaha anjeunna tiasa ngalakukeun eta ngan neangan ku ngetikkeun pinterest on fiverr tur anjeun bakal manggihan eta dina TOP. Seueur anu ngajual anu sanés nawiskeun jasa pinterest dina fiverr tapi dina pangalaman kuring aranjeunna henteu tiasa ngajantenkeun halaman wéb kuring ningkat dina SEO. Kuring henteu weruh naha.

    Alesan kunaon pinterest hadé pikeun SEO:
    1. Anjeun kudu ping Tumbu tina pin anjeun ka meunang ramatloka anjeun kanaékan SEO.
    2. Sakali ramatloka urang pinned boga backlinks diitung.
    3. Sanajan Pinterest teu ngarojong jangkar téks (iwal link url), éta masih sampurna pikeun nempatkeun kecap konci urang dina pedaran.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.