Kumaha Pamaké Berinteraksi sareng Pinterest

interaksi pinterest

Minggu ayeuna kuring diajak ngiringan panel nyarios ka kréatip daérah (audio aya di dieu) dina pendak sareng Majalah Pola. Sugan langkung seueur tibatan kelompok anu sanés, kréatip gaduh kasempetan anu luar biasa pikeun ngamangpaatkeun média sosial visual sapertos tatangkalan anggur, Instagram or Pinterest.

ieu detil pituduh visual kumaha pangguna berinteraksi sareng pin, papan, pangguna sanés sareng mérek dina Pinterest. Ti Wishpond

Statistik awal dina Pinterest nyarioskeun ngeunaan panerapan anu gancang ku tukang, seniman sareng fashionista. Nanging, nalika urang ngamimitian urang Infographic Marketing dewan, kami na aya kagum kana patalimarga anu hébat anu urang teraskeun. Pinterest mangrupikeun platform visual anu kuat sabab éta saderhana pisan pikeun halaman ngaliwatan ratusan visual dugi ka hiji panon anjeun narik ati.

Pinterest Interaction User Infographic

One comment

  1. 1

    Abdi hoyong ngamimitian nyebatkeun yén kuring mamat pikeun inpormasi-grafik janten, tangtosna kuring bakal maca ieu!
    Abdi bogoh Pintrest sareng salaku awéwé, murid kuliah kuring nyéépkeun sakedik waktos "pinning". Salaku mahasiswa hubungan sareng pariwara, kuring henteu tiasa ngabantosan janten panasaran ngeunaan peran Pintrest dina mangaruhan paripolah konsumen. Kuring pikir yén situs sapertos Pintrest mangrupikeun cara anu saé pikeun meunang iklan gratis! Kuring pikir yén ka hareupna bakal langkung seueur cara kreatif pikeun nyusud iklan sareng publisitas kana kahirupan masarakat, ngurilingan média sosial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.