Pitunjuk Marketing Pinterest Gratis ti Brainhost

etsy pinterest

promosikeun ku pinterestJalma-jalma ti Brainhost muragkeun kuring garis promosi pituduh anyarna, Kumaha Ngamajukeun Halaman Wéb anjeun sareng Pinterest sareng kuring pikir aranjeunna parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé!

Ieu mangrupikeun 3 Excerpts tina Pitunjuk anu Tiasa Anjeun Berguna:

  • Ayeuna, Chobani yogurt, Dyson vacuum cleaners, Etsy.com, komo mérek sapatu Nike anu kasohor ngagaduhan halaman Pinterest anu populér pisan. Anu ngajantenkeun halaman atanapi papan na pikaresepeun nyaéta aranjeunna TIDAK dianggo salaku halaman penjualan tapi gantina ungkapan visual ngeunaan budaya atanapi gaya hirup anu dipikaresep ku anu milih mérek atanapi jasa.
  • Pinning bakal paling berharga nalika bermitra sareng kagiatan jejaring anu leres (Salaku conto, éta anu ninggalkeun koméntar, "repin" sareng anu nuturkeun anu sanés anu bakal ningali pangpangna tina kagiatan Pinterest). Entong egois. Sapertos kagiatan sosial naon waé, promosikeun batur pamustunganana bakal ngakibatkeun aranjeunna balikkeun ni'mat. Upami jaringan na aya di industri anjeun, anjeun bakal mendakan sababaraha babaturan énggal sareng neraskeun ngawangun otoritas anjeun sareng aranjeunna.
  • Anjeun teras kedah ngamimitian nuturkeun aranjeunna sareng ngalakukeun sadaya kagiatan anu bakal nguntungkeun akun anjeun. Misalna, tukang roti anu urang maksudkeun sapanjang pituduh ieu tiasa nuturkeun pabrik oven, tukang ngadamel persediaan roti, sasama tukang roti, pangarang buku masak, perusahaan makanan, sareng seueur deui. Salah sahiji pinner ieu tiasa mendakan sababaraha pin tukang roti anu aya hubunganana sareng koméntar, siga, atanapi nambalan deui. Ieu ningkatkeun sareng ngagedéan pemirsa sareng nambahan kasempetan pikeun langkung seueur pangunjung kana halaman wéb atanapi blog.

Pinterest parantos ngagaduhan pertumbuhan anu saé sareng sorotan padet. Kami parantos nyerat ngeunaan Dursasana dina Pinterest, nambahan hiji Pinterest Tombol Pinit pikeun WordPress sareng ngabagi sababaraha Demografi Pinterest. Kami ogé ngagaduhan halaman Pinterest anu luas di Infografis Pamasaran.

One comment

  1. 1

    Kuring geus dipaké pinterest ngaoptimalkeun situs abdi tur hasilna éta endah situs abdi ucul ti #182 mun #7 dina waktu 3 minggu.

    Trikna nyaéta yén halaman wéb urang kedah disematkeun sareng disematkeun deui ku seueur jalma ieu mangrupikeun bagian anu paling hese. Seuseueurna pangguna pinterest moal ngalakukeun repin nalika aranjeunna henteu sapertos anu kami pinned.

    Kuring ngalakukeun hal basajan pikeun outsource eta on fiverr tur meunang situs abdi pinned ku 75 jalma, Kuring henteu weruh kumaha anjeunna tiasa ngalakukeun eta ngan neangan ku ngetikkeun pinterest on fiverr tur anjeun bakal manggihan eta dina TOP. Seueur anu ngajual anu sanés nawiskeun jasa pinterest dina fiverr tapi dina pangalaman kuring aranjeunna henteu tiasa ngajantenkeun halaman wéb kuring ningkat dina SEO. Kuring henteu weruh naha.

    Alesan kunaon Pinterest hadé pikeun SEO:
    1. Google minat sinyal média sosial jadi moal tagged sakumaha Tumbu tegalan.
    2. Sakali ramatloka urang pinned boga 3 backlinks diitung. 
    3. Malah teu ngarojong jangkar téks (iwal link url), éta masih sampurna pikeun nempatkeun kecap konci urang dina pedaran. Google bakal BACA !! 
    4. Anjeun kudu ping Tumbu tina pin anjeun ka meunang ramatloka anjeun kanaékan SEO.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.