Pitunjuk Marketing Pinterest Gratis ti Brainhost

etsy pinterest

promosikeun ku pinterestJalma-jalma ti Brainhost muragkeun kuring garis promosi pituduh anyarna, Kumaha Ngamajukeun Halaman Wéb anjeun sareng Pinterest sareng kuring pikir aranjeunna parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé!

Ieu mangrupikeun 3 Excerpts tina Pitunjuk anu Tiasa Anjeun Berguna:

  • Ayeuna, Chobani yogurt, Dyson vacuum cleaners, Etsy.com, komo mérek sapatu Nike anu kasohor ngagaduhan halaman Pinterest anu populér pisan. Anu ngajantenkeun halaman atanapi papan na pikaresepeun nyaéta aranjeunna TIDAK dianggo salaku halaman penjualan tapi gantina ungkapan visual ngeunaan budaya atanapi gaya hirup anu dipikaresep ku anu milih mérek atanapi jasa.
  • Pinning bakal paling berharga nalika bermitra sareng kagiatan jejaring anu leres (Salaku conto, éta anu ninggalkeun koméntar, "repin" sareng anu nuturkeun anu sanés anu bakal ningali pangpangna tina kagiatan Pinterest). Entong egois. Sapertos kagiatan sosial naon waé, promosikeun batur pamustunganana bakal ngakibatkeun aranjeunna balikkeun ni'mat. Upami jaringan na aya di industri anjeun, anjeun bakal mendakan sababaraha babaturan énggal sareng neraskeun ngawangun otoritas anjeun sareng aranjeunna.
  • Anjeun teras kedah mimitian nuturkeun aranjeunna sareng ngalakukeun sadaya kagiatan anu bakal nguntungkeun akun anjeun. Misalna, tukang roti anu urang maksudkeun sapanjang pituduh ieu tiasa nuturkeun pabrik oven, tukang ngadamel persediaan roti, sasama tukang roti, pangarang buku masak, perusahaan makanan, sareng seueur deui. Salah sahiji pinner ieu tiasa mendakan sababaraha pin tukang roti anu aya hubunganana sareng koméntar, siga, atanapi nambalan deui. Ieu ningkatkeun sareng ngagedéan pemirsa sareng nambahan kasempetan pikeun langkung seueur pangunjung kana halaman wéb atanapi blog.

Pinterest parantos ngagaduhan pertumbuhan anu saé sareng sorotan padet. Kami parantos nyerat ngeunaan Dursasana dina Pinterest, nambahan hiji Pinterest Tombol Pinit pikeun WordPress sareng ngabagi sababaraha Demografi Pinterest. Kami ogé ngagaduhan halaman Pinterest anu luas di Infografis Pamasaran.

One comment

  1. 1

    Kuring parantos nganggo pinterest ngaoptimalkeun situs abdi sareng hasilna endah pisan situs abdi ucul tina # 182 ka # 7 dina waktos 3 minggu.

    Trikna nyaéta urang kedah ngagaduhan halaman wéb urang dipas sareng dipasang deui ku seueur jalmi ieu mangrupikeun bagian anu paling sesah. Kaseueuran pangguna pinterest moal ngalakukeun réinin nalika aranjeunna henteu resep naon anu urang pinit.

    Kuring ngalakukeun hal anu sederhana pikeun outsource dina fiverr sareng kéngingkeun situs abdi dipasihan ku 75 jalmi, abdi henteu terang kumaha anjeunna tiasa ngalakukeun éta ngan ukur milarian ku ngetikkeun pinterest dina fiverr sareng anjeun bakal mendakannana dina TOP. Seueur anu ngajual anu nawiskeun jasa pinterest dina fiverr tapi dina pangalaman kuring aranjeunna henteu tiasa ngajantenkeun halaman wéb kuring naék dina SEO. Abdi henteu terang kunaon.

    Alesan naha Pinterest saé pikeun SEO:
    1. minat Google kana sinyal média sosial sahingga moal ditandaan salaku link farm.
    2. Sakali halaman wéb urang dipasangkeun éta ngagaduhan 3 cacah backlinks. 
    3. Sanajan henteu ngadukung jangkar téks (kecuali tautan url), éta masih sampurna pikeun nempatkeun kecap konci kami dina katerangan. Google bakal BACA !! 
    4. Anjeun kedah ping tautan pin anjeun pikeun kéngingkeun paningkatan halaman wéb dina SEO.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.