Pidéo: Pitunjuk Marketer pikeun Pinterest

video pamasaran pinterest

Abdi resep infographics, janten nalika kuring ningali infographic pidéo hébat kuring bakal langkung geeked. Pinterest terus berkembang di ruang bagi sosial berkat éstétika visual na, dibagi saderhana sareng gampang digunakeun. Kami ngajaga a Infografis Pamasaran naek kapal di sana anu cukup populér sareng ngagaduhan seueur patalimarga deui kana situs kami. Kadang-kadang, Pinterest mangrupikeun salah sahiji rujukan panguatna pangunjung kami. Perusahaan parantos nyatet sareng ngamangpaatkeun Pinterest pikeun ngalegaan jangkauanana.

Kudos ka MDG Iklan dina infographic pidéo anu hadé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.