Piqora: Beunghar Analytics pikeun Pinterest, Instagram sareng Tumblr

piqora

Piqora (saacanna Pinfluencer) mangrupikeun pamasaran sareng analytics platform kanggo visual, jaringan basis minat sapertos Pinterest, Tumblr, sareng Instagram. Suite maranéhanana ngiringan metrik papacangan, hashtag, konversi sareng pendapatan. Piqora damel sareng seueur pangecér, merek, sareng penerbit terkenal pikeun ngaidentipikasi sareng ngahubungkeun sareng pangacara brand anu berpengaruh, kéngingkeun wawasan anu tiasa ditindaklakeun kana gambar anu trending, sareng ngukur métrik Dursasana konci pikeun ngitung papacangan mérek dina jaringan visual ieu.

Algoritma dumasar pangakuan gambar Piqora ngaktipkeun para pemasar pikeun ngalacak gambar anu trending, hashtags, pengikut sareng pangguna anu berpengaruh dina jaringan visual sapertos Instagram, Tumblr sareng Pinterest. Pemasar tiasa sacara gampil nangkep tinjauan interaksi sacara umum, gambar sareng selera pemirsa sareng dina waktos anu sasarengan tiasa ngorondang kana jaringan khusus sareng ningali laporan lengkep ngeunaan topik, hashtag, pangguna sareng gambar.

Jalma-jalma nganggo hashtag pikeun ngagolongkeun kontén sareng ngiringan kana paguneman anu lumangsung online. Kalayan Piqora, para pemasar ngagaduhan kamampuan mendakan hashtags sareng ngaidéntifikasi konsumén dina sadaya tilu jaringan visual, anu sacara jelas nyebatkeun mérek atanapi téma anu aya hubunganana pikeun kampanye pamasaran sasar tambahan. Ngaliwatan Piqora, merk marketer tiasa ngawas hiji atanapi seueur hashtags sareng mendakan gambar-gambar brand anu relevan sareng tautan anu dipasang ku pangguna di sakumna dunya.

Piqora ngalayanan platform visual ieu:

  • Pinterest - Identipikasi trending pin, Dursasana, jangkauan poténsial, ngahontal, ROI, pendapatan per pin, kunjungan per pin, kamekaran pengikut, reblogs, likes sareng rate repin. Bandingkeun pin anjeun, repins, pengikut, virality, sareng aktivitas sareng persaingan anjeun sareng terlibat sareng pinner anu paling berpengaruh. Ngaropea, nyebarkeun, sareng ngalacak kontes, undian, sareng promosi.
  • Tumblr - Identipikasi gambar sareng pangaruh populér anu ngabahas mérek anjeun. Lacak gambar trending anjeun sareng pemirsa anu aya hubunganana sareng kontén situs anjeun. Identipikasi saha anu reblogging, resep, sareng mairan kana tulisan anjeun sareng terlibat sareng pangguna anu berpengaruh.
  • Instagram - Lacak profil mérek anjeun dina Instagram. Identipikasi poto luhur, video, hashtag sareng pengikut. Pilarian poto mana anu nuju tren sareng tingali jangkauan umum sareng mérekitas brand anjeun. Target pangguna Instagram anu nyetir resep sareng terlibat sareng poto anjeun. Bandingkeun métrik anjeun, trending poto, sareng data pemirsa sareng pesaing anjeun. Nganalisis eusi luhurna sareng pangguna pangaruh.

Piqora ogé ngagaduhan alat CRM Sosial anu komprehensif pikeun Tumblr sareng Instagram anu nganalisa paguneman sosial sareng masihan kakuatan pikeun anjeun ngaidentipikasi sareng nindak dina hajat pameseran.

Jaringan Visual ageung sareng tumuh. Pinterest mangrupikeun jaringan sosial sentris e-commerce anu ka-3 kalayan langkung ti 10 Milyar pin, ngadorong lalu lintas hajat beuli anu kuat sareng Penghasilan / Pengunjung $ 1.47 sareng nilai rata-rata urutan $ 169 Instagram di sisi sanésna mangrupikeun poténsi centric sélulér sareng jaringan sosial dumasar hashtag anu ngagaduhan 130+ juta pangguna aktip, 16+ milyar poto diunggah sareng 1+ milyar suka dugi ka Juni 2013. jaringan dumasar minat sareng 225+ juta unik global, 118+ juta blog, 59+ Miliar tulisan sareng 80+ juta tulisan unggal dinten (dugi Juni 2013).

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.