Metrik Bajak Laut: Analytics Anu tiasa Diperlakukeun pikeun Langganan

métrik bajak laut

Urang hirup di jaman dimana beuki gampang sareng gampang ngembangkeun solusi anjeun nyalira. Seueur pisan alat tradisional dina Internét diwangun dina jaman anu sanés - dimana SEO, pamasaran kontén, média sosial, ajax, sareng sajabana bahkan henteu aya. Tapi kami tetep tetep nganggo alat, ngantepkeun kunjungan, halaman halaman, mantul sareng kaluaran méga kaputusan urang henteu terang naha aranjeunna leres-leres mangaruhan garis handap. Metrik anu paling penting bahkan henteu sayogi sareng meryogikeun pangwangunan sareng integrasi tambihan.

Metrik Bajak Laut ngabantosan anjeun ngalakukeun analisis kuantitatif sareng komparatif tina bisnis anjeun ku nyukcruk 5 métrik konci (AARRR):

  • hal nu dihasilkeun - Anjeun kéngingkeun pangguna. Pikeun produk SaaS, ieu biasana hartosna pendaptaran.
  • aktivasina - Pamaké nganggo produk anjeun, nunjukkeun kunjungan munggaran anu saé.
  • ingetan - Pamaké terus nganggo produk anjeun, nunjukkeun aranjeunna resep produk anjeun.
  • rujukan - Pamaké resep produk anjeun pisan anjeunna ngarujuk pangguna anyar sanés.
  • sharing - Pamaké mayar anjeun.

Metrik Bajak Laut sacara leupas dumasar kana Metrik ngamimitian pikeun Pirates ngobrol ku Dave McClure, tapi pamekar henteu ngan ukur hoyong ngadamel alat analitik anu bakal dilacak nalika hal-hal menarik kajantenan. Aranjeunna ngarancang Pirate Metrics pikeun ngabantosan ngarengsekeun masalah anu sanés, nyaéta pamasaran aplikasi wéb.

Tinjauan Metrik Bajak Laut

Metrik Bajak Laut ngumpulkeun 5 métrik konci kana minggu kohort, teras ngabandingkeun minggu éta ngalawan rata-rata gulung. Kalayan nyatet kagiatan pamasaran anu dilakukeun salami saminggu (ngajalankeun kampanye iklan, A / B nguji struktur harga anjeun, jst) anjeun tiasa sacara gampang nyaritakeun kagiatan mana anu ningkatkeun AARRR ongkos.

Metrik Bajak Laut ogé ngahasilkeun laporan pamasaran anu teras-teras diénggalan. Dina laporan pamasaran, aranjeunna milari pola dina paripolah pangguna anjeun, teras nawiskeun naséhat ngeunaan cara ningkatkeun nomer AARRR anjeun.

aplikasi-screenshot

Laporan pamasaran ngali sakedik jero kana statistik AARRR anjeun, sareng nawiskeun naséhat pikeun cara ningkatkeun angka ieu. Salaku conto, Pirate Metrics ngaidentipikasi pangguna anu henteu ngalakukeun kagiatan konci anjeun saprak aranjeunna mayar kanggo jasa anjeun, janten anjeun tiasa ngahubungi aranjeunna pikeun milarian terang naha aranjeunna ngalaman masalah sateuacan ngabolaykeun tanpa peringatan. Platform ogé ngaidentipikasi naha pangguna anu ngaktipkeun langkung laun atanapi langkung gancang tibatan rata-rata rolling langkung seueur artos, janten anjeun tiasa nyandak kaputusan anu pasti ngeunaan kelompok mana anu bade difokuskeun usaha pamasaran anjeun.

Bener henteu aya produk anu dirancang khusus pikeun ngalacak acara SaaS, nganalisis data éta, teras nawiskeun solusi anu bakal ngabantosan bisnis éta ngahasilkeun artos langkung. Metrik Bajak Laut nawarkeun sidang 1 bulan anu dimimitian nalika pangguna énggal ngamimitian ngirimkeun kami data, sareng struktur harga berjenjang anu dimimitian dina $ 29.00 per bulan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.