Piwik Versus Google Analytics: Kauntungan tina On-Premise Analytics

piwik

Kami gaduh klién anu disarankeun ku Piwik. Aranjeunna ngalaman sababaraha masalah ngalaporkeun serius kalayan duanana Google Analytics sareng perusahaan mayar analytics kusabab jumlah pengunjung anu aranjeunna sumping kana situsna. Situs ageung henteu sadar yén aya duanana masalah latency sareng watesan data sareng Google Analytics.

Kliénna ngagaduhan grup wéb anu Sarbini ngagaduhan bakat analytics internal bakal gampang. Marengan kalenturan pikeun ngarobih dumasar kana platformna, grup pamasaran ogé bakal disadiakeun langkung akurat analytics, sacara real-time, tanpa kasalahan statistik dumasar kana sampling tina datang.

Upami anjeun ngaraos diwatesan ku Google Analytics, Piwik bisa jadi alternatif anu hadé Komunitas Piwik édisi mangrupikeun sumber terbuka analytics alat anu disertakeun sareng apdet biasa sareng rilis énggal gratis. Piwik PRO Dina-Tempat kalebet rupa-rupa fitur sareng jasa premium tambahan. Piwik PRO ogé nawarkeun a leyuran awan (dimana anjeun masih gaduh data) upami anjeun henteu acan kedah nampi deui internalna. Piwik gaduh lengkep ngabandingkeun unggal solusi dina situs aranjeunna.

Unduh Babandingan Pinuh

Piwik ogé parantos ngarilis infographic kalayan sagala kauntungan anu ditawarkeunana Google Analytics. Nya, ieu mangrupikeun infographic bias. Google Analytics memang nyayogikeun Google Analytics 360 pikeun klien perusahaan. Sareng éta henteu kedah henteu disebatkeun yén Google ngagaduhan kaunggulan Integrasi wéb sareng Adwords anu sanés panyayogi anu sanés bakal disayogikeun.

Piwik vs Google Analytics

Fitur Piwik PRO

Piwik kalebet sadaya laporan statistik standar: kecap konci luhur sareng mesin pencari, halaman wéb, URL halaman luhur, judul halaman, nagara pangguna, panyadia, sistem operasi, pangsa pasar browser, resolusi layar, desktop VS mobile, papacangan (waktos dina situs, halaman per kunjungan , kunjungan berulang), kampanye top, variabel khusus, halaman asup / kaluar luhur, file anu diunduh, sareng seueur deui, diklasifikasikeun kana opat utama analytics kategori laporan - Pengunjung, Tindakan, Referensi, Tujuan / e-Dagang (30+ laporan). Tingali Daptar lengkep fitur Piwik.

  • Ngamutahirkeun data real-time - Lalajo aliran real-time kunjungan ka halaman wéb anjeun. Kengingkeun inpormasi lengkep ngeunaan pangunjung anjeun, halaman anu aranjeunna parantos didatangan sareng tujuan anu aranjeunna dipicu.
  • Dashboard Customizable - Nyiptakeun dasbor anyar kalayan konfigurasi widget pas pikeun kabutuhan anjeun.
  • Sadaya Halaman Wéb Dashboard - cara anu paling saé pikeun kéngingkeun tinjauan naon anu lumangsung dina sadaya halaman wéb anjeun sakaligus.
  • Évolusi Baris - Data métrik arus sareng tukang pikeun baris naon waé dina laporan naon waé.
  • Analytics pikeun e-commerce - Ngartos sareng ningkatkeun bisnis online anjeun berkat e-commerce anu maju analytics Fitur.
  • Lacak konversi tujuan - Lacak Tujuan sareng ngaidentipikasi naha anjeun ngahontal tujuan bisnis anjeun ayeuna.
  • nyukcruk acara - Ukur interaksi naon waé ku pangguna dina halaman wéb sareng aplikasi anjeun.
  • Nyukcruk Eusi - Ukur kesan sareng klik sareng CTR pikeun spanduk gambar, spanduk téks sareng unsur naon waé dina halaman anjeun.
  • Analytics Milarian Situs - Lacak maluruh anu dilakukeun dina mesin pencari internal anjeun.
  • Diménsi Adat - Pasang data khusus pikeun pengunjung anjeun atanapi tindakan (sapertos halaman, acara,…) teras visualisasi laporan sabaraha kunjungan, konversi, pandangan halaman, sareng sajabana aya pikeun masing-masing Dimensi Khusus.
  • Variabel Adat - Sarua sareng Diménsi Khusus: pasangan nami-nilai khusus anu tiasa anjeun pasihkeun ka pengunjung anjeun (atanapi pandangan halaman) nganggo JavaScript Tracking API, teras ngabayangkeun laporan sabaraha kunjungan, konvérsi, jst. Pikeun unggal variabel khusus.
  • Geolokasi - Milarian pangunjung anjeun pikeun deteksi akurat Nagara, Daérah, Kota, Organisasi. Tingali statistik pangunjung dina Peta Dunya dumasar Nagara, Daérah, Kota. Tingali pangunjungna anjeun sacara langsung.
  • Transisi Kaca - Tingali naon anu dilakukeun ku pengunjung sateuacan sareng saatos ningali halaman khususna.
  • Halaman Overlay - Témbongkeun statistik langsung di luhur halaman wéb anjeun kalayan overlay pinter kami.
  • Laporan kagancangan situs sareng halaman - Ngalacak kumaha gancang halaman wéb anjeun nganteurkeun eusi pikeun pangunjung anjeun.
  • Lacak interaksi pangguna anu béda - Nyukcruk otomatis unduhan file, klik dina tautan halaman wéb, sareng pelacakan opsional 404 halaman.
  • Ngalacak kampanye Analytics - Otomatis ngadeteksi parameter kampanye Google Analytics dina URL anjeun.
  • Lacak pangunjung tina mesin pencari - Langkung ti 800 mesin pencari anu béda dilacak!
  • Laporan email anu dijadwalkeun (laporan PDF sareng HTML) - Lebetkeun laporan dina aplikasi atanapi halaman wéb (40+ Widget sayogi) atanapi lebetkeun Gambar PNG dina halaman khusus, email, atanapi aplikasi.
  • Annotations - Nyiptakeun catetan téks dina grafik anjeun, pikeun nginget ngeunaan kajadian anu tangtu.
  • Henteu aya wates data - Anjeun tiasa nyimpen sadaya data anjeun, tanpa aya wates panyimpenan, salamina!
  • Integrations - kalayan langkung ti 40 CMS, kerangka wéb atanapi toko Ecommerce
  • Mobile App Analytics sareng Piwik iOS SDK, Android SDK, sareng Titanium Module.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.