Pixelz: Jasa Retouching Poto dina Paménta pikeun E-Dagang

Pixelz

Upami anjeun kantos ngembangkeun atanapi ngatur situs ecommerce, hiji aspek anu kritis tapi nyéépkeun waktos nyaéta kamampuan anjeun pikeun nyimpen poto produk anu mutahir dina situs. Tilu pangusaha Denmark anu bosen ngajalankeun masalah anu sami frustasi kalayan pasilitas produksi diwangun Pixelz, platform jasa anu bakal ngédit, retouch, sareng ngaoptimalkeun gambar produk pikeun anjeun, ngabébaskeun kréatip anjeun pikeun didamel.

Ngédit Poto Pixelz

E-commerce diwangun dumasar kana citra-milyaran gambar produk anu diklik, disapu, sareng dibandingkeun ku konsumén unggal dinten. Pikeun menangkeun palanggan éta, mérek sareng pangecér kedah ngahasilkeun poto anu langkung saé, langkung gancang, sareng dina volume anu langkung ageung tibatan anu sateuacanna. Éta tempat jasa panjagaan retelasi Pixelz 'anu dibutuhkeun: garis rakitan Spesialis Mantuan Aliran Kerja (Saw ™) proprietari kami ngajantenkeun éditan poto janten Software-as-a-Service.

Anjeun gaduh kamampuan pikeun ngaropea pinuh kaluaran anu diarepkeun pikeun poto anjeun pikeun mastikeun yén éta diwangun pikeun kabutuhan e-commerce anjeun.

Ngédit Poto Produk Pixelz

Pixelz ogé parantos ngembangkeun sababaraha whitepapers inpormasi ngeunaan prakték pangsaéna pikeun presentasi produk ecommerce. Platformna nawiskeun opat paket harga anu sanés:

  • Solo - nawiskeun fotografer nyalira sareng kamampuan nyabut tukang, motong, ngajajar, nambihan kalangkang, sareng nyaluyukeun gambar produk. Bungkusan na aya 3 gambar uji coba gratis sareng perputaran 24 jam (Senen-Sabtu).
  • Pangecér Pro - nawiskeun propésional e-commerce ku sadayana di Solo kalayan harga per gambar anu langkung handap, cocog sareng warna ogé énjing énjing énjing (Mon-Sat), kalayan pilihan 3 jam ngagancangkeun.
  • Pro Studio - nawarkeun sagala rupa di Solo salian ti ngarékét ulang custom, warna cocog, recoloring, alur kerja, sareng onboarding pikeun studio poto profesional. Ngawengku perjanjian tingkat layanan, onboarding propésional, manajemén akun khusus sareng sababaraha pangguna.
  • API - Ngahijikeun otomatis alur kerja kana aplikasi pihak katilu anjeun pikeun ngajual deui, pasar, sareng aplikasi sélulér nganggo RESTful atanapi SOAP API.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.