Perencanaan Rencana Rencana pikeun Média Sosial

rencana média sosial

Kuring bakal émut kana guru ékonomi SMA kuring, Pak Dilk. Kumisan ti sensor diri na anu pikaseurieun nalika atos jelas yén anjeunna hoyong nyumpahan (? Nya… BUGS!?) Panggunaan klinis anu berulang-ulang saéstuna berhasil nyorong sababaraha hikmah kana otak anu nambihan hormon kuring. Diantara karesepna:

Upami anjeun gagal ngarencanakeun, anjeun ngarencanakeun gagal.

Ayeuna, ieu sateuacan aya penemuan poster-poster motivasi anu pikasieuneun sareng gambar buntut paus sareng jalma anu naék gunung anu anjeun tingali di unggal kantor perusahaan. Dispensasi naséhat sage mangrupikeun daérah kolot anjeun, guru, sareng PBS. Sanaos sipat hackneyed tina naséhat sapertos kitu, ieu nyangkut kuring.

Ayeuna dina kahirupan profesional kuring, perencanaan nyandak bagian penting dina waktos kuring, sareng alesan anu saé. Nalika nempatkeun babarengan eusi na sosial strategi média, tugas anu paling penting nyaéta netepkeun mana platform sareng jasa anu paling manpaat pikeun kabutuhan anjeun sareng ngarencanakeun pendekatan anjeun saluyu.

Henteu ngan ukur nyandak pendekatan anu teu resep sareng éncér kana kapribadian mérek anjeun, éta ogé boros sacara finansial. Tanpa akuntansi anu akurat ngeunaan naon anu parantos dilakukeun dimana – sareng waktos nyéépkeunana – usaha online anjeun mangrupikeun limbah waktos sareng artos lengkep.

Naon waé toko digital anu ngagaduhan uyah na bakal ngajantenkeun anjeun prosés perencanaan. Upami henteu, taroskeun ka aranjeunna perkawis éta. Upami aranjeunna hem sareng haw atanapi langsung teu gaduh, kabur. Anjeun bakal mendakan anggaran pamasaran online anjeun ngaleutikan sareng teu gaduh seueur nunjukkeun pikeun éta salain ti cek anu dibolaykeun.

Pikeun tujuan éta, upami perusahaan anjeun dina posisi pikeun nyalira dina rohangan digital, kuring nyarankeun pisan anjeun pikeun ningali Pitunjuk CMO pikeun Lansekap Sosial. Pokokna mangrupikeun lambaran curang média sosial pikeun kauntungan sareng kakurangan tina platform sareng jasa luhur. Analisis dilakukeun ku Lantai 97th, sareng éta panduan sumber hiji-lambar anu saé.

Aya seueur jasa jaringan sosial di ditu; teu aya hiji ogé anu leres, sapertos nyobian ngagunakeun sadayana henteu épéktip. Teu aya hiji jawaban, teu aya pendekatan eusi média sosial anu tiasa dianggo pikeun unggal klien. Ku kalibet dina perencanaan anu bijaksana, konstruktif, anjeun ngamanpaatkeun waktos sareng artos.

Pitunjuk CMO pikeun Bentang Media Sosial

3 Komentar

  1. 1

    Ngan ngamimitian sareng média sosial sareng diajar seueur unggal dinten. Masih netepkeun fokus kuring nalika kuring maju. situs hébat dieu! Pilari maju ka maca deui.

  2. 2

    Ngarujuk kana frasa "Upami anjeun gagal ngarencanakeun, anjeun ngarencanakeun gagal" Abdi nyarios leres pisan. Unggal kampanye média sosial bisnis kedah gaduh hartos, tujuan sareng tujuan akhir. Pamakéan jaringan sosial parantos ningkat per rébuan kamungkinan usaha leutik kedah nyiptakeun kasadaran merek, ningkatkeun layanan palanggan, ningkatkeun penjualan sareng ngawangun hubungan. Naon konci nalika anjeun nyiptakeun rencana anjeun? Pikeun aya, ngawangun komunitas anjeun sareng jaga éta!

    Kuring nyarankeun jawaban di handap ieu http://bit.ly/aqAGbe on Startups.com, dimana Maria Sipka nyebutkeun rencana lengkep pikeun ngawangun komunitas Anjeun online.

    BTW, anjeun tiasa nempatkeun Q&A anu aya hubunganana sareng bisnis anjeun 😉

  3. 3

    Éta daptar anu saé, Pete. Hatur nuhun pikeun maca sareng kontribusina.

    Jadi loba folks gagal malah alamat hambalan hiji (pikir ngeunaan naon rék ngahontal) yén sesa prosés jadi euweuh hartina. Tanpa tujuan sareng tujuan anu jelas pikeun nerapkeun métrik, anjeun ngan ukur moto heula teras naroskeun patarosan engké.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.