Planspot: Ngamajukeun sareng Ngajual Kajadian anjeun

planpot

Planspot ngabantosan anjeun pikeun ngahontal pemirsa acara anjeun ku ngamajukeun acara anjeun kana majalah, penerbit, koran sareng daptar acara khusus, dumasar kana lokasi sareng topik acara anjeun. Planspot ngamungkinkeun anjeun ngahontal pemirsa, daptar acara anjeun didaptarkeun dina majalah, blog sareng média sanésna, promosikeun penjualan tikét anjeun dimana-mana, sareng jaga inpormasi acara sareng disinkronkeun.

Fitur konci Planspot:

  • Halaman Wéb Acara - tiap acara Planspot disertakeun ku Halaman Wéb Acara, kalebet penjualan sareng tombol RSVP, tombol bagi sosial, tinjauan umum sareng Google Maps.
  • Kampanye Surat - Planspot ngahasilkeun témplat milis anu pinter sareng éndah pikeun tiap acara, kalebet sadaya inpormasi acara, tombol penjualan sareng Facebook RSVP.
  • Média Sosial pikeun acara - promosikeun acara anjeun dina Twitter sareng Facebook, kalibet sareng pemirsa anjeun langsung ti Planspot sareng ngawaskeun pamiarsa.
  • Jangkauan Média - Planspot cocog sareng unggal acara ka majalah, koran sareng média anu sanés, pastikeun anjeun ngahontal target pamiarsa.
  • ngalaporkeun - Planspot nyayogikeun statistik, ngamungkinkeun anjeun ngajaga kontrol caket kana kampanye anjeun.
  • sokongan - bantosan pikeun ngamimitian sareng kampanye anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.