Advokasi Mudah: Alat Advokasi Gratis pikeun Média Sosial

Advokasi Mudah

Carita anu henteu pernah tinggaleun kuring nyaéta sobat anu Mark Schaefer dibagi taun ka pengker nalika nyarios dina konperénsi. Anjeunna ngabahas mérek internasional anu ngagaduhan ratusan rébu karyawan. Tim média sosial maranéhanana ngahasilkeun aliran eusi média sosial anu teu aya tungtungna ... anu ampir teu aya anu ngaréspon atanapi ngabagi. Mark naroskeun naon kesan anu dilakukeun ku perusahaan nalika karyawan mérek sorangan henteu kalibet atanapi ngabagi eusi anu dihasilkeun ku perusahaan?

Tangtosna, aya sababaraha karyawan anu ngajaga kahirupan pribadi nyalira tina propil sosialna. Nanging, sok aya kumpulan pagawé anu diaku di industri na, dipercaya ku palanggan sareng réncang anjeun, sareng saha anu tiasa kamandang sareng nguatkeun jangkauan pamasaran organisasi anjeun. Naha anjeun henteu ngamanpaatkeunana?

Aya ogé pangaruh dina jaringan pasangan anjeun sareng basis klien anu tiasa ngabagi pamasaran média sosial anjeun. Naha anjeun ngetok éta jalma ogé?

Advokasi Mudah: Platform Gratis ti Agorapulse

Abdi parantos lami janten perusahaan sareng alat ti Agorapulse. Platform koropak sosialna, saur kuring, anu pangsaéna dina pasaran. Perusahaan ngamimitian dibiayaan mandiri, luar biasa responsif kana fitur, hemat biaya, sareng nyayogikeun antar muka anu saé dimana agénsi sareng perusahaan tiasa ngawas, ngukur, nyebarkeun, sareng ngaréspon unggal saluran média sosial tina antarbeungeut pangguna tunggal. Agorapulse ogé parantos janten klien kuring ... sareng kuring tetep janten afiliasi pikeun aranjeunna.

Agorapulse sadar yén aya kasempetan anu saé pikeun padamel sareng kasempetan pembelaan influencer pikeun nyebarkeun pesen nyalira, janten aranjeunna nyiptakeun Advokasi Mudah, platform advokasi média sosial gratis.

Fitur tina Advokasi Mudah

  • Siapkeun Kampanye Gancang - Ngajalankeun hiji kampanye advokasi lengkep, lengkep dina kirang ti 10 menit. Lebetkeun email dina daptar distribusi anjeun, salin URL tina naon anu anjeun badé bagi sareng tambahkeun katerangan, teras klik kirim!
  • Jantenkeun Babagi Eusi Gampang - Karyawan anjeun bakal mendakan sadayana anu diperyogikeun pikeun dibagi dina hiji lokasi. Pesen anjeun tiasa sumebar ka Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest atanapi liwat email.
  • Terang Sakumaha Jauhna Kandungan Anjeun - Langsung tingali mana kampanye anu dianggo sareng kéngingkeun paling seueur pangunjung sareng pangunjung. Tingali saha dina daptar distribusi anjeun anu paling aktipitas sareng masihan paling seueur pandangan! Gaduh papan pamuka anu katingali nyorong karyawan pikeun ngamaksimalkeun hasil.

Ieu sanés ngan ukur alat gratis anu dialungkeun di pasar, tim di Agorapulse ngagunakeun alat pikeun ngabagi tulisan sareng promosi ka padamelna nyalira sareng jaringan pangaruhna ... kalebet kuring! Salaku pangacara pikeun pagawéanana, kuring tiasa mastikeun yén éta ngajantenkeun hirup kuring langkung gampang kumargi sadayana olahtalatah sareng tautan tos aya tulisan sareng diformat. Abdi tiasa ngadamel tweaks minor pikeun ngahususkeun pesen - sareng ngabagi dina sababaraha detik.

Luncurkeun Kampanye Advokasi Kahiji Anjeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.