Publicfast: Milarian Pangaruh, Ngawangun Kampanye, sareng Ngukur Hasil

Publicfast Influencer Marketing Platform

Perusahaan kuring damel sareng pabrik ayeuna anu milari ngembangkeun mérek, ngawangun situs ecommerce, sareng memasarkan produkna pikeun konsumén kalayan pangiriman bumi. Mangrupikeun téknologi anu parantos urang pasang di jaman kapengker sareng hiji faktor konci dina mekarna jangkauanana nyaéta ngaidentipikasi mikro-influencer, pangaruh anu sacara geografis, sareng influencer industri pikeun ngabantosan ngawangun kasadaran sareng ngadorong akuisisi.

Pamasaran influencer teras-terasan tumuh, tapi hasilna biasana dipasang langsung sareng kumaha pangaruh influencer anjeun hubunganana sareng target pasar anu anjeun nyobian pikeun ngahontal. Influencer anu lega, sapertos selebriti, tiasa mahal kalayan tingkat kesan anu tinggi, tapi biasana gaduh tingkat réspon alit. Nanging tingkat handap kesan ku mikro-influencer, aranjeunna biasana ngahontal tingkat réspon anu langkung luhur sanaos henteu gaduh ampir saloba tina ieu.

Merek anu resep nyebarkeun pamasaran influencer sering bajoang kalayan ngaidéntifikasi influencers. Panilitian anu diperyogikeun lumayan matak saderhana sareng henteu saderhana ngan ukur milarian count pengikut anu luhur. Éta ngartos kana ceruk anu dipiboga ku aranjeunna, kapercayaan anu dipiboga ku pengikutna, sareng interaksi anu dimuat ku pamirsa.

Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun nangtoskeun tina pangaruh naon anu tiasa dianggo Mediakix.

kumaha anjeun nangtoskeun influencer
sumber: Mediakix

Publicfast Influencer Marketing Platform

Merek ngagaduhan alat ayeuna pikeun ngabantosan aranjeunna mendakan influencer, ngembangkeun kampanye koperasi sareng aranjeunna, netepkeun ekspektasi, sareng ngukur hasilna. Henteu ngan ukur merek tiasa milari influencer sareng ngundang aranjeunna kana kampanye, aranjeunna ogé tiasa nyebarkeun ringkesan kampanye anu tiasa direspon ku influencer. Publicfast mangrupikeun platform pamasaran influencer kalayan anu ngamungkinkeun para pemasar pikeun:

  • Milarian influencer - Eureun nebak sareng janten pamasaran influencer anjeun sakumaha katebak sakumaha ngajalankeun iklan Facebook. Ngajalajah biaya per klik, CPM, jumlah tayangan sareng métrik sanés anu tiasa ningkatkeun strategi anjeun sareng nyandak ROI pangsaéna.

8413E5C1 3940 43EC B

  • Ngawangun kampanye diprediksi - Merek tiasa nyerat ringkes, kalebet inpormasi produk, panempatan anu aranjeunna milari, sareng tujuan kampanye. Publicfast teras ngamangpaatkeun algoritma na pikeun ngaduga hasilna dumasar kana tujuan. Pangaruh tiasa ngalebetkeun konténna, kéngingkeun lacak kampanye, sareng kadua pihak tiasa nyatujuan kampanye sareng satuju kana kompensasi.

prediksi publicfast

  • Mayar kampanye atanapi kinerja - Publicfast nyayogikeun pangirut anjeun sareng tautan pribadi pikeun ngalacak tindakan kampanye anjeun supados mérek tiasa ngawas kinerja anjeun atanapi bahkan mayar anjeun dumasar kana tindakan.

tujuan

Publicfast ngabantuan ratusan rébu influencer pikeun dipanggihan sareng kolaborasi sareng langkung ti 1000+ mérek ngalangkungan ratusan kampanye pamasaran influencer sacara internasional.

Coba Publicfast Gratis

Panyingkepan: Kami aya hubunganana sareng Publicfast sareng Influencer didaptarkeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.