Plaxo Desktop Notifier - Pembaruan tina Jaringan anjeun

Plaxo parantos janten alat anu ngabantosan pisan pikeun cukup sababaraha waktos sareng éta ngan saukur tetep ningkat. Sababaraha minggu ka tukang, kuring ngajeblagkeun hapé dina panto mobil. Mangrupikeun hit anu sampurna, ngabedah telepon kana 2 bagian fisik. Abdi nampi telepon énggal (sok kéngingkeun asuransi!) Énjingna tapi kuring parantos kaleungitan buku alamat.

Kuring milarian gancang-gancang Aplikasi Verizon sareng mendakan yén aranjeunna ngagaduhan Plaxo salaku salah sahijina. Kuring ngamuatna sareng ayeuna kuring tiasa nyinkronkeun telepon abdi sareng Plaxo dina kontak anu kuring pilih. Éta ngahémat kuring sabulan ngajawab telepon anu henteu terang saha anu aya di tungtung anu sanés.

Ayeuna sumping Plaxo Desktop Notifier

Nalika jalma anu kuring nyambung sareng twitter, posting kana blogna, atanapi ngadamel sababaraha parobihan anu sanés, kuring nampi béwara desktop. Kusabab kuring tuturkeun otomatis dina Twitter, Ngagelebug tetep sibuk sareng saleresna kuring sono kana sababaraha tweet ti jalma-jalma di jaringan kuring.

Sanaos kuring ngagaduhan seueur sambungan dina LinkedIn, kuring mendakan éta Plaxo langkung seueur asét pikeun kuring kumargi éta nyimpen sadaya buku alamat kuring (sareng telepon) nyingkronkeun. Kuring henteu paduli mayar jasa éta, ogé. Sapotong pikiran anu terang yén salah sahiji komputer atanapi telepon abdi tiasa ical sareng kuring masih gaduh buku alamat kuring nyaéta potongan pikiran anu kedah dibayar!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.