Punten Sosialisasi Halaman Pendaratan Anjeun

grafik kabuka

Kami teras-terasan milarian acara anu aya hubunganana sareng pemirsa. Demo wéb, unduhan, webinar, podcast, pendaptaran konperénsi… kami resep nampi kecap dina salah sahiji ti antarana anu muncul pantes. Naon anu kuring teraskeun teras-terasan kapendak, nyaéta dua masalah penting anu nyusahkeun (atanapi henteu mungkin) ngabagi éta kaca badarat:

  1. Henteu aya tombol bagi - masalah anu mimiti kuring teraskeun teu aya tombol bagi sosial dina halaman badarat. Halaman badarat mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun dibagi sosial! Upami kuring ngadaptarkeun unduhan atanapi acara, aya kamungkinan éta mangrupikeun hal anu kuring hoyong bagikeun sareng jaringan kuring.
  2. Henteu aya tagging sosial - nalika anjeun ngabagi tautan dina Facebook atanapi Google+, sistem nyabut judul, pedaran komo gambar wawakil tina halaman anjeun. Upami anjeun halaman leres dicirian, inpormasi anu dibagikeun katingali saé. Upami éta henteu aya, éta narik inpormasi tina halaman anu biasana henteu akurat.

Abdi badé milih Eventbrite, sistem anu kuring kantos anggo sakedik. Kieu kumaha Eventbrite ningalikeun acara anu bakal datang pikeun Pa 2.0 KTT (dina Maret). Kieu carana kumaha sawangan bakal katingali dina Facebook:

eventbrite facebook sawangan

Eventbrite ngahijikeun tombol bagikeun kalayan saé sareng ngamangpaatkeun éta Buka Protokol Protokol pikeun ngeusian sadaya inpormasi anu diperyogikeun. Hanjakalna, sanaos, Eventbrite henteu ngamungkinkeun anjeun netepkeun gambar anu anjeun pikahoyong pikeun acara anjeun. Sabalikna, aranjeunna ngeusian gambar ku logo nyalira. Yuck!

Sareng ieu anu cuplikan sawangan dina Google+:
eventbrite google plus sawangan

Hanjakalna pikeun désainer wéb dimana-mana, Google henteu mutuskeun maén sareng Open Graph Protocol malahan, peryogi inpormasi meta nyalira dina halaman sakumaha anu dijelaskeun dina Tombol Google+ halaman (tingali handapeun halaman dina ngarobih potongan). Hasilna, cuplikan Eventbrite katingalina pikareueuseun ... narik gambar munggaran tina halaman sareng sababaraha téks acak.

Konon, LinkedIn nyaéta ngamangpaatkeun Open Graph Protocol ogé, tapi kuring henteu acan leres-leres ningalina saé. Kuring ningali éta narik gambar anu saé kadang, sareng gambar sanés tina situs anu parantos di-cache salamina. LinkedIn henteu ngamungkinkeun anjeun ngédit judul sareng katerangan. Kanggo sababaraha alesan sigana ngan narik kana judul situs henteu paduli judul halaman anu disetél dina tag grafik terbuka.

Hiji catetan upami anjeun nganggo WordPress mendesain halaman badarat. Kuring ngahontal Joost de Valk, anu ngembangkeun luar biasa Plugin WordPress SEO anu kalebet protokol grafik kabuka sareng ngirim anjeunna inpormasi anu diperyogikeun pikeun nambihan meta tag Google+ ogé. Éta kedah dilaksanakeun gancang-gancang!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.