Plezi One: Alat Gratis Pikeun Ngahasilkeun Arah Sareng Wéb B2B Anjeun

Plezi Hiji: B2B Lead Generation

Saatos sababaraha bulan didamel, Plezi, panyadia software automation pamasaran SaaS, geus launching produk anyar na di béta publik, Plezi Hiji. Alat gratis sareng intuitif ieu ngabantosan perusahaan B2B ukuran leutik sareng sedeng ngarobih situs wéb perusahaan janten situs generasi kalungguhan. Panggihan kumaha gawéna di handap.

Kiwari, 69% perusahaan anu gaduh halaman wéb nyobian ngembangkeun pisibilitasna ngaliwatan sababaraha saluran sapertos iklan atanapi jaringan sosial. Tapi, 60% di antarana teu boga visi ngeunaan sabaraha omzet maranéhanana dihontal ngaliwatan web.

Nyanghareupan pajeulitna sadaya strategi pamasaran digital anu béda-béda, manajer peryogi dua hal saderhana: ngartos naon anu lumangsung dina halaman wébna sareng ngahasilkeun petunjuk dina wéb.

Saatos 5 taun ngadukung langkung ti 400 perusahaan sareng parangkat lunak otomatisasi pamasaran sadaya-dina-hiji, Plezi hoyong langkung jauh ku ngaluncurkeun Plezi One. Tujuan utama parangkat lunak gratis ieu nyaéta pikeun ngarobih situs wéb janten generator timbal, pikeun ngadukung langkung seueur usaha ti mimiti ngamimitian.

Hiji Alat Basajan Pikeun Transformasi Website Anjeun Jadi Generator Timbal

Plezi One ngagampangkeun generasi kalungguhan anu mumpuni ku cara nambihan formulir kalayan pesen otomatis ka situs perusahaan. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngartos naon anu dilakukeun ku unggal kalungguhan dina situs éta, sareng kumaha éta robih minggu-minggu kalayan dasbor bersih.

Ieu mangrupikeun hal anu kedah dipertimbangkeun upami anjeun ngamimitian perjalanan digital anjeun sareng masih milarian solusi anu pangsaéna pikeun generasi kalungguhan sareng pelacak wéb digabungkeun. Kauntungan utama tina Plezi Hiji nyaéta yén anjeun henteu kedah gaduh pangaweruh téknis pikeun ngagunakeun éta atanapi ngamimitian pamasaran anjeun. Kieu kumaha jalanna.
Mimitian strategi generasi kalungguhan Anjeun

Formulir mangrupikeun cara anu paling gampang sareng langsung pikeun ngajantenkeun sémah anonim janten pimpinan anu mumpuni dina situs wéb. Sareng aya seueur kasempetan pikeun kéngingkeun sémah pikeun ngeusian formulir, naha éta pikeun ngahubungi, nyuhunkeun kutipan, atanapi ngaksés kertas bodas, buletin atanapi webinar.

On Plezi Hiji, kreasi formulir dipigawé pas Anjeun nambahkeun sumberdaya anyar. Plezi nawiskeun témplat anu béda-béda, kalayan patarosan anu diadaptasi kana sababaraha jinis bentuk pikeun cocog sareng tahapan siklus pameseran (sareng pastikeun yén anjeun henteu ngaganggu sémah anu ngan ukur hoyong ngadaptarkeun buletin anjeun kalayan patarosan).

Upami anjeun hoyong ngadamel template formulir anjeun nyalira, anjeun tiasa ngalakukeun éta ngalangkungan éditor sareng pilih widang anu anjeun hoyong pake. Anjeun tiasa adaptasi formulir pikeun cocog desain ramatloka anjeun. Anjeun ogé tiasa nyaluyukeun pesen idin anjeun pikeun GDPR. Sakali anjeun nyiptakeun témplat, anjeun tiasa nambihanana kana situs anjeun dina hiji klik!

Anjeun oge bisa nyieun surelek nurutan-up nu otomatis dikirim ka jalma anu geus ngeusian formulir, naha éta pikeun ngirim aranjeunna sumberdaya dipénta atawa nengtremkeun ati aranjeunna yen pamundut kontak maranéhanana geus diurus. Ngagunakeun widang pinter, anjeun malah bisa nyaluyukeun setelan surelek ieu kalawan ngaran hareup hiji jalma atawa sumberdaya nu otomatis diunggah.

Ngartos Paripolah Pamirsa sareng Kualifikasi Pamimpin

Ayeuna yén sémah anjeun mimiti ngeusian formulir anjeun, kumaha anjeun ngungkit inpormasina? Ieu dimana tab Kontak Plezi One asup, dimana anjeun bakal mendakan sadaya jalma anu parantos masihan inpormasi kontak anjeun. Pikeun unggal kontak, anjeun bakal mendakan sababaraha hal anu bakal ngabantosan anjeun ngarobih pendekatan anjeun.:

  • Aktivitas sareng sajarah sémah kalebet:
    • Eusi diundeur
    • Formulir dieusian
    • Kaca ditempo dina situs anjeun
    • Saluran anu dibawa ka situs anjeun.
  • Rincian prospek. diropéa pas kontak méré informasi anyar ku interacting jeung eusi lianna:
    • Ngaran hareup sareng ahir
    • gelar
    • fungsi

Tab ieu ogé tiasa dianggo salaku platform manajemén hubungan palanggan mini (CRM) upami anjeun teu acan gaduh. Tim penjualan anjeun teras tiasa nambihan catetan dina unggal catetan pikeun ngalacak évolusi hubungan sareng prospek anjeun.

Plezi Hiji Kontak Sajarah sarta Propil

Anjeun tiasa mariksa sadaya interaksi pamiarsa anjeun dina halaman wéb anjeun, sabab interaksi ieu dirékam. Anjeun bakal gaduh ide anu langkung saé ngeunaan naon anu dipilarian ku pamiarsa anjeun sareng kontén naon anu dipikaresep ku aranjeunna.

Skrip tracking bakal nunjukkeun anjeun ti mana prospek anjeun asalna, naon anu aranjeunna lakukeun dina halaman wéb anjeun sareng nalika aranjeunna uih deui. Ieu mangrupikeun fitur anu mangpaat sabab masihan anjeun wawasan sateuacan anjeun ngamimitian paguneman sareng aranjeunna. Analytics tiasa ngabantosan anjeun ngalacak sareng ngartos prospek anjeun.

Nganalisis Kinerja Strategi Anjeun

Bagian Laporan ngamungkinkeun anjeun ningali statistik tindakan pamasaran anjeun sakedap. Plezi geus milih fokus kana data anu penting pikeun ngarti kinerja situs anjeun sarta strategi marketing anjeun, tinimbang dwelling on metrics ngabingungkeun sarta dispensable. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun manajer atanapi salesperson pikeun ngartos pamasaran digital!

Di dieu anjeun tiasa ningali sadaya anu kajantenan dina situs anjeun salami waktos anu ditangtukeun, kalayan jumlah sémah sareng kalungguhan pamasaran, ogé grafik corong konvérsi anjeun pikeun ningali sabaraha palanggan pamasaran anjeun parantos dibawa ka anjeun. Optimasi mesin pencari (SEO) bagian ngidinan Anjeun pikeun ningali sabaraha kecap konci anjeun diposisikan on na dimana anjeun pangkat.

plezi hiji laporan

Sakumaha anjeun tiasa tingali, Plezi Hiji mana ngalawan gandum tina overly kompléks (jeung mindeng underutilized) solusi ku maturan pangalaman cairan pikeun alat nu aya di jantung strategi marketing hiji parusahaan.

Éta nawiskeun pangalaman intuitif pikeun ngamungkinkeun perusahaan anu henteu acan gaduh tim khusus pikeun ngamimitian ngartos kacangan sareng bolts pamasaran digital sareng ngamimitian ngahasilkeun petunjuk ngalangkungan halaman wébna. Gampang nyetél, gampang dianggo sareng 100% gratis! Kabetot pikeun kéngingkeun aksés awal ka Plezi One?

Ngadaptar pikeun Plezi Hiji GRATIS di dieu!