Kantos Ngadangu Plone? Genep Suku Up?

logo plone

Michael dipasang dina blog Méi, nalika anjeunna nganjang CMS Expo, anu Plone éta salah sahiji lagu di ditu. Plone? Naon a Plone? Abdi nembé terang…

Plone aya diantara luhur 2% tina sadaya proyek open source di seluruh dunya, kalayan 200 pamekar inti sareng langkung ti 3Panyadia leyuran 00 di 57 nagara. Proyék parantos aktip dikembangkeun saprak 2001, sayogi dina langkung ti 40 basa, sareng gaduh rékaman lagu kaamanan pangalusna tina CMS utama naon waé. Milik ku Plone Foundation, 501 (c) (3) organisasi nirlaba, sareng sayogi pikeun sadaya sistem operasi utama.

Plone mangrupikeun sistem manajemen kontén anu luar biasa. Kumisan ti sadaya fitur sistem manajemen kontén has, aya sababaraha anu leres-leres menonjol:

  • Skalabilitas masif - éta henteu umum pikeun panerapan Plone ngagaduhan ratusan rébu atanapi jutaan kaca. Ieu lumayan teu tiasa diatur dina kaseueuran sistem manajemen kontén.
  • Routing sareng Persetujuan Adat - prosés pangarahan, pangédit sareng persetujuan anu paling rumit tiasa gampang dilaksanakeun. Pikeun klien perusahaan, ieu kuat pisan.
  • Laju sareng Kesederhanaan - Plone luar biasa gancang dina ngaladénan halaman sareng panganteur na saderhana pisan sareng tiasa dianggo pikeun pangguna biasa.

Kayaning paling seueur proyek open source, Plone henteu nganggo komunitas pengembang sareng unduhan anu luar biasa pikeun tambihan. Aya ampir 4,000 tambihan aya di Repository online pikeun manjangkeun fungsionalitas pamasangan anjeun - kalebet blogging, pemetaan, alur kerja, streaming média sareng alat sosial.

Nalika kuring nyerat tulisan blog, sigana aya sababaraha jinis sambungan Indiana. Plone henteu béda. Calvin Hendryx-Parker mangrupikeun anggota dewan tina Yayasan Plone sareng aya di dieu di Fortville, Indiana. Pamajikan Calvin, Gabrielle Hendryx-Parker ngadegkeun perusahaan éta, Six Feet Up, di 1999 di San Fransisco sareng aranjeunna ngalih firma konsultan Internasional di Indiana. Gabrielle ogé ngagaduhan MBA dina Pemasaran sareng Kapamimpinan ti EM Lyon, Perancis.

Genep Suku Up

Abdi ngadatangan Genep Suku Up bulan kamari sareng kagum. Ruang kantorna direnovasi di kota Fortville mangrupikeun tempat anu endah. Aranjeunna bahkan gaduh pusat data mini nyalira ku generator cadangan sareng instalasi serat kanggo ngiringan pamasangan inti klienna di Pusat Data Lifeline. Aranjeunna nyayogikeun hosting, pamekaran khusus, jasa integrasi, sareng ngawangun pamasangan Plone kanggo perusahaan di Life Science, Higher Learning sareng ampir unggal industri sanés di dunya.

Six Feet Up nembé diumumkeun SolrIndex 1.0, produk pikeun Plone / Zope anu nyayogikeun kamampuan milarian anu ditingkatkeun ku ngungkit Solr, platform milarian perusahaan open source populér tina proyék Apache Lucene. SolrIndex hadir nganggo kamampuan milarian anu gancang sareng gancang. SolrIndex tiasa dipanjangkeun ku desain, anu hartosna éta ngagaduhan kamampuan pikeun ngahijikeun sareng indéks sareng katalog anu sanés. Ieu mangrupikeun warta anu saé pikeun situs anu kedah nyayogikeun kamampuan milarian dina sababaraha repositori.

Genep Suku Kiwari ayeuna gaduh langkung ti 20 padamel sareng parantos neraskeun kamekaran angka dua digit sataun ka taun ti saprak diluncurkeun. Éta upeti pikeun kaahlian sareng dukungan aranjeunna nyayogikeun palangganna. Six Feet Up ogé ngatur Poé Tune-Up Plone… acara bulanan, sadidinten, pikeun ngabantosan komunitas Plone.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.