Plurro Nyandak Mob Mob Ka Usaha Ritel Lokal Anjeun

logo plurro

Aya sababaraha liang serius anu dipanggihan dina industri diskonto kelompok anu teu acan hasil. Keluhan ti bisnis anu nganggo Groupon sareng LivingSocial parantos nunjukkeun sababaraha masalah:

  • Diskon anu dibutuhkeun lungkawing sahingga menyakiti usaha.
  • Bayaran diskon henteu langsung datang, nyababkeun masalah arus kas parna anu ngubur sababaraha usaha.
  • Konsumén anu aranjeunna pikaresepeun kaluar pikeun khusus waé sareng henteu kantos mulang.
  • Perusahaan-perusahaan anu agrésip nyobian ngajual usaha sepanjang waktos.

plurroPlurro parantos malikkeun modél diskon kelompok dina sirah na. Mimiti, éta konsumén anu ngajalankeun éta mob tunai. Sakali cekap babaturan anjeun daptar pikeun angkat ka tempat atanapi toko ritel, Plurro ngahubungi bisnis naon jinis diskon anu tiasa ditawarkeun aranjeunna. Mobi Plurro Cash nembongan sareng kedah nunjukkeun tikét hapé sareng lebetkeun jumlah resép kanggo kéngingkeun diskon. Ieu diverifikasi ku anu gaduh bisnis.

Sadaya tikét ditambihan ku Plurro sareng bisnis mayar biaya 5% ka Plurro pikeun bisnis. Éta leyuran anu saé sareng ngungkulan masing-masing masalah di luhur. Mimiti, bisnis tiasa ilubiung upami aranjeunna hoyong sareng nyetél potongan harga nyalira. Salajengna, aranjeunna dibayar payun sareng teras mayar Plurro. Anu paling penting, éta babaturan anu nganggo sistem… éta ngeunaan tempat sareng gaduh waktos anu saé sapertos ngeunaan diskon. Sareng pamungkas, hiji-hijina alesan kunaon Plurro nelepon nyaéta kusabab parantos aya anu kas antosan!

Ieu tinjauan Tinjauan Plurro:

Plurro diintegrasikeun sareng Facebook sareng ngamungkinkeun anjeun sababaraha cara anu béda pikeun ngarencanakeun sareng ngundang babaturan anjeun ka mob cash salajengna.
Plurro dibuka di Virginia Kalér sareng ayeuna diluncurkeun di Indianapolis. Urang badé nyobian - éta mangrupikeun alesan anu hadé pikeun nyiptakeun deui adegan sosial di dieu sacara lokal! Unduh Plurro dina iPhone anjeun - Android badé sumping.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.