Masalah Abdi sareng Parangkat Lunak Manajemén Proyék

proyek

Sakapeung kuring heran lamun jalma anu ngembangkeun solusi proyék saleresna nganggo éta. Dina rohangan pamasaran, parangkat lunak manajemén proyék kedah - ngalacak iklan, tulisan, pidéo, whitepaper, skenario kasus panggunaan sareng proyék sanés mangrupikeun masalah anu ageung.

Masalah anu sigana urang tiasa tingali sareng sadaya perangkat lunak manajemén proyék nyaéta hirarki aplikasi. Proyék mangrupikeun puncak tina hirarki, teras tim, teras tugas tugas sareng tenggat waktos. Éta sanés kumaha urang damel ayeuna ... utamina para pemasar. Agénsi kami gampang nyulap proyék 30+ unggal dinten. Tiap anggota tim sigana juggling dugi ka belasan.

Ieu kumaha Parangkat Lunak Manajemén Proyék teras-terasan jalan:
Manajemén proyék

Ieu tilu skenario sigana mah teu pernah dilakukeun ku urang Parangkat lunak Manajemén Proyék:

  1. Prioritas Klién / Proyék - Bates waktos klien ngarobih sadaya waktos sareng pentingna masing-masing klien tiasa bénten. Kuring miharep kuring tiasa ningkatkeun atanapi ngirangan pentingna palanggan sareng ngagaduhan sistem anu ngarobah prioritas tugas pikeun anggota anu damel ngalangkungan proyék sasuai.
  2. Prioritas Tugas - Kuring kedah tiasa ngeklik anggota parangkat lunak Manajemén Proyék sareng ningali SADAYANA pancénna dina SADAYANA proyékna teras ngaluyukeun prioritas dina dasar pribadi.
  3. Babagi Asét - Urang sering ngembangkeun hiji solusi pikeun klien teras dianggo ngalangkungan klien. Ayeuna, éta peryogi urang bagikeun dina unggal proyék. Gélo éta kuring henteu tiasa ngabagi sakedik kode dina proyék sareng klien.

Ieu kanyataan kumaha urang leres-leres damel:
proyék-kanyataan

Kami leres-leres parantos ékspérimén sareng ngembangkeun manajer tugas di luar manajer proyék kami pikeun ngatur sababaraha hal ieu, tapi sigana henteu gaduh waktos kanggo ngarengsekeun alatna. Langkung seueur urang damel, langkung-langkung kuring heran naha urang henteu ngan saukur ngembangkeun perangkat lunak manajemén proyék nyalira. Saha waé anu terang ngeunaan solusi anu tiasa dianggo langkung caket kana cara proyék sareng pemasar anu leres-leres dilakukeun?

9 Komentar

  1. 1

    Sacara téknis, ieu panginten sanés "parangkat lunak manajemén proyék", tapi kuring mimiti ngagunakeun Trello dina operasi poé ka poé kuring. Kesederhanaan mangrupikeun kahadéan anu pangageungna. Palanggan anu sanés téknis kuring bahkan tiasa ngartos kumaha ngagunakeunana dina 5 menit.

  2. 4

    Sacara pribadi, kuring nganggo perangkat lunak manajemén proyék kuring sorangan pikeun bisnis SEO kuring. Diwangun khusus pikeun usaha SEO hungkul. Manajemén proyék nyalira teuing "umum" janten 100% épéktip pikeun sadaya jenis bisnis dina industri anu béda.

  3. 5

    Douglas, kami parantos ngawangun Brightpod (http://brightpod.com) kalayan persis ieu pikiran. Kaseueuran alat PM sanés diwangun pikeun tim pamasaran tapi anjeun kedah ningali kana Brightpod.

    Sababaraha hal anu urang lakukeun sacara béda nyaéta cara pikeun agénsi nyaring proyék ku klien, ngalibetkeun klien dina diskusi (tanpa aranjeunna kedah login), kalénder éditor sareng tata perenah gaya Kanban anu langkung raos pikeun kampanye anu lumangsung anu sumebar ngaliwatan tahapan.

    Abdi hoyong terang naon anu anjeun mikirkeun perkawis éta, maka coba puterkeun!

  4. 6

    Hai Douglas. Hatur nuhun pikeun ngabagi wawasan berharga anjeun! Sababaraha waktos ngalangkungan, tapi éta masih aktual.

    Abdi nyarankeun pikeun ningali solusi Manajemen Proyék kami pikeun tim pamasaran - Proyék Comindware - nalika ditingali ku sudut pandang sarat anjeun anu disorot dina tulisan.

    Proyék Comindware ngamungkinkeun prioritas tugas. Pikeun ngalakukeun éta anjeun kedahna angkat ka bagian beban padamelan. Pencét kana anggota tim pikeun ningali SADAYANA padamelanna dina SADAYANA proyekna teras bakal tiasa nyaluyukeun prioritas dina dasar pribadi. Hanjakalna, teu aya prioritas klien / proyék, tapi prioritas dina dasar pribadi tiasa ngabantosan - henteu gancang teuing varian, tapi kumaha waé ogé. Sedengkeun pikeun ngabagi asét anjeun tiasa nyiptakeun rohangan diskusi khusus anu judulna sapertos "Asét Mangpaat" sareng dianggo salaku hub tunggal pikeun sadaya asét. Aranjeunna bakal sayogi ngalangkungan proyék.

    Inpormasi lengkep ngeunaan Proyék Comindware sareng sidang 30 dinten sayogi di dieu - http://www.comindware.com/solutions/marketing-project-management/ Kami bakal bungah ngadangukeun tanggapan anjeun ngeunaan solusina. Naha anjeun resep pikeun marios éta?

  5. 7
  6. 8

    Tulisan anu saé. Abdi bagikeun pangalaman kuring sareng "Rengse", éta mangrupikeun parangkat lunak manajemén proyék.

    Sakali Aplikasi Rengse dilarapkeun kana prosedur bisnis kami, kami sadar yén tingkat produktivitas diantara kelompok pagawé urang aya di mana waé sareng anu manajer proyék kami kirang dina tagihan jam anu pas per proyek klien. Dina bulan kahiji, saatos palaksanaan sistem, kami tiasa ngaraih langkung ti 10% dina jam anu tiasa ditagih.
    Sababaraha anggota tim panginten kami nenjo aranjeunna. Sababaraha nyalahkeun anggota tim anu sanés, sareng anu sanésna ngan ukur henteu hoyong ngupingkeun sareng mutuskeun ninggalkeun perusahaan. Tapi dina akhir dinten, pesen dipikahartos ku anggota tim sésana sareng, dinten ayeuna, tim na nguntungkeun deui. Manajer proyék kami henteu kedah nyéépkeun waktos pikeun ngawaskeun tim, sareng sadayana ngagaduhan otonomi pribadi.

    Saatos dua belas bulan panggunaan, kauntungan urang naék langkung ti 60% dibandingkeun sareng taun-taun sateuacanna. Transparansi anu parantos ditawarkeun pikeun masihan tim suasana kerja anu langkung tenang bari ngajaga performa anu luhur.

    Abdi nyarankeun anjeun didatangan http://www.doneapp.com kanggo inpormasi lengkep.

  7. 9

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.