Masalah Abdi sareng Parangkat Lunak Manajemén Proyék

proyek

Sakapeung kuring heran lamun jalma anu ngembangkeun solusi proyék saleresna nganggo éta. Dina rohangan pamasaran, parangkat lunak manajemén proyék kedah - ngalacak iklan, tulisan, pidéo, whitepaper, skenario kasus panggunaan sareng proyék sanés mangrupikeun masalah anu ageung.

Masalah anu sigana urang tiasa tingali sareng sadaya perangkat lunak manajemén proyék nyaéta hirarki aplikasi. Proyék mangrupikeun puncak tina hirarki, teras tim, teras tugas tugas sareng tenggat waktos. Éta sanés kumaha urang damel ayeuna ... utamina para pemasar. Agénsi kami gampang nyulap proyék 30+ unggal dinten. Tiap anggota tim sigana juggling dugi ka belasan.

Ieu kumaha Parangkat Lunak Manajemén Proyék teras-terasan jalan:
Manajemén proyék

Ieu tilu skenario sigana mah teu pernah dilakukeun ku urang Parangkat lunak Manajemén Proyék:

  1. Prioritas Klién / Proyék - Bates waktos klien ngarobih sadaya waktos sareng pentingna masing-masing klien tiasa bénten. Kuring miharep kuring tiasa ningkatkeun atanapi ngirangan pentingna palanggan sareng ngagaduhan sistem anu ngarobah prioritas tugas pikeun anggota anu damel ngalangkungan proyék sasuai.
  2. Prioritas Tugas - Kuring kedah tiasa ngeklik anggota parangkat lunak Manajemén Proyék sareng ningali SADAYANA pancénna dina SADAYANA proyékna teras ngaluyukeun prioritas dina dasar pribadi.
  3. Babagi Asét - Urang sering ngembangkeun hiji solusi pikeun klien teras dianggo ngalangkungan klien. Ayeuna, éta peryogi urang bagikeun dina unggal proyék. Gélo éta kuring henteu tiasa ngabagi sakedik kode dina proyék sareng klien.

Ieu kanyataan kumaha urang leres-leres damel:
proyék-kanyataan

Kami leres-leres parantos ékspérimén sareng ngembangkeun manajer tugas di luar manajer proyék kami pikeun ngatur sababaraha hal ieu, tapi sigana henteu gaduh waktos kanggo ngarengsekeun alatna. Langkung seueur urang damel, langkung-langkung kuring heran naha urang henteu ngan saukur ngembangkeun perangkat lunak manajemén proyék nyalira. Saha waé anu terang ngeunaan solusi anu tiasa dianggo langkung caket kana cara proyék sareng pemasar anu leres-leres dilakukeun?

9 Komentar

  1. 1

    Téhnisna, ieu sanés mangrupikeun "software manajemén proyék", tapi kuring mimiti nganggo Trello dina operasi kuring sadinten. Kesederhanaan mangrupakeun salah sahiji virtues greatest na. Klién non-teknis kuring malah tiasa ngartos kumaha ngagunakeunana dina 5 menit.

  2. 4

    Pribadi, kuring nganggo parangkat lunak manajemén proyék kuring sorangan pikeun bisnis SEO kuring. Diwangun khusus pikeun usaha SEO wungkul. Manajemén proyék sorangan teuing "umum" janten 100% mujarab pikeun sagala jinis usaha dina industri anu béda.

  3. 5

    Douglas, kami parantos ngawangun Brightpod (http://brightpod.com) kalawan kahayang ieu pikiran. Kaseueuran alat PM henteu diwangun pikeun tim pamasaran tapi anjeun kedah tingali Brightpod.

    Sababaraha hal anu urang laksanakeun sacara béda nyaéta cara agénsi nyaring proyék ku klien, ngalibetkeun klien dina diskusi (tanpa aranjeunna kedah login), kalénder redaksi sareng perenah gaya Kanban anu gampang anu langkung raos pikeun kampanye anu lumangsung. disebarkeun ngaliwatan tahapan.

    Abdi hoyong terang naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan éta, janten pasihan éta!

  4. 6

    Hi Douglas. Hatur nuhun pikeun babagi wawasan berharga anjeun! Sababaraha waktu kaliwat, tapi masih sabenerna.

    Abdi nyarankeun pikeun ningali solusi Manajemén Proyék kami pikeun tim pamasaran - Proyék Comindware - nalika ditingali tina sudut pandang kabutuhan anjeun anu disorot dina tulisan.

    Proyék Comindware ngamungkinkeun prioritas tugas. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun ngan kudu indit ka bagian workload. Pencét anggota tim pikeun ningali ALL tugasna dina ALL proyékna teras bakal tiasa nyaluyukeun prioritas sacara pribadi. Hanjakalna, teu aya prioritas klien/proyék, tapi prioritas sacara pribadi tiasa ngabantosan - sanés varian gancang, tapi kumaha waé. Sedengkeun pikeun babagi asset anjeun bisa nyieun kamar sawala husus judulna kawas "Aset Mangpaat" na make eta salaku hub tunggal pikeun sakabéh aset. Aranjeunna bakal sadia di sakuliah proyék.

    Inpormasi langkung seueur ngeunaan Proyék Comindware sareng uji coba 30 dinten sayogi di dieu - http://www.comindware.com/solutions/marketing-project-management/ Kami bakal bungah ngadangu tanggapan anjeun ngeunaan solusi. Naha anjeun kabetot pikeun mariosna?

  5. 7
  6. 8

    artikel hébat. Abdi ngabagi pangalaman sareng "Rengse", éta mangrupikeun parangkat lunak manajemén proyék.

    Sakali Aplikasi Rengse diterapkeun kana prosedur bisnis urang, urang sadar yén tingkat produktivitas diantara grup karyawan urang aya di sakuliah tempat sarta yén manajer proyék urang anu kakurangan dina tagihan jam luyu per proyék klien. Dina bulan kahiji, sanggeus palaksanaan sistem, urang bisa cageur leuwih ti 10% dina jam billable.
    Sababaraha anggota tim panginten urang spionase aranjeunna. Sababaraha faulted anggota tim séjén, jeung nu lianna ngan teu hoyong ngadangukeun sarta mutuskeun ninggalkeun parusahaan. Tapi dina ahir dinten, pesen éta kahartos ku anggota tim anu sésana sareng, ayeuna, tim éta nguntungkeun deui. Manajer proyék kami henteu kedah deui nyéépkeun waktos ngawaskeun tim, sareng sadayana nampi otonomi pribadi.

    Saatos dua belas bulan pamakean, kauntungan kami naék langkung ti 60% dibandingkeun taun-taun sateuacana. Transparansi Done ditawarkeun pikeun masihan tim atmosfir kerja anu langkung tenang bari ngajaga tingkat kinerja anu luhur.

    Abdi nyarankeun anjeun nganjang http://www.doneapp.com kanggo inpormasi lengkep.

  7. 9

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.