Iklan Podcast Sateuacan Usia

Iklan Podcast

Ku tumuhna podcasting anu teu dipercaya dina mangtaun-taun, kuring asa siga industri parantos lambat adaptasi téknologi iklan ka dinya. Aya sakedik atanapi henteu alesan naha strategi iklan anu sami anu dikembangkeun pikeun pidéo henteu tiasa dilarapkeun kana podcasting - bahkan ngan ukur iklan sateuacan ngagulung, contona.

Iklan anu dilebetkeun sacara dinamis ningkatkeun proporsi méakkeun iklan ku 51% ti 2015 dugi ka 2016 numutkeun hiji Studi Penghasilan Iklan Podcast IAB. Kuring ngarepkeun sababaraha sophistication sisipan iklan. Kalayan algoritma, pastina urang tiasa ngembangkeun algoritma pikeun ngaganggu iklan dina jeda alami dina file audio (hayu atuh terang upami anjeun ngembangkeun solusi éta ... Abdi hoyong kiridit).

Kuring nembe nyebarkeun anu luar biasa wawancara sareng endah Tom Webster tina Edison Research dimana urang ngabahas jaman baheula, ayeuna, sareng masa depan podcasting. Di jerona, urang bahas kumaha saluran na beuki populér kalayan pamasar. Nyatana, iklan podcast ngaleuwihan $ 200 juta taun kamari, duka kali naon éta ngan dua taun ka pengker numutkeun infographic ieu, The ledakan Podcast infographic, ti Concordia University St. Paul Online.

Wartawan parantos ngaitkeun ledakan podcast kana kamana-mana telepon pinter, waktos anu dianggo dina transit, sareng jasa musik online. Batur nunjukkeun kana épéktip pikeun stimulasi uteuk sareng pangaruh adiktif tina diajar audio, atanapi poténsi ngupingkeun seueur tugas. Kaéndahanana aya dina tumpang tindihna. Sugan bahan rahasia podcasting nyaéta multitasks langkung saé tibatan médium sanés, nyayogikeun dosis produktivitas pikeun bagian tina rutinitas sadidinten anjeun.

Dimana jalma ngupingkeun podcast? Numutkeun ka Midroll

  • 52% pamirsa podcast ngupingkeun bari nyetir
  • 46% pamirsa podcast ngupingkeun bari iinditan
  • 40% pamirsa podcast ngupingkeun bari leumpang, lumpat, atanapi bersepeda
  • 37% pamirsa podcast ngupingkeun bari komuter dina angkot
  • 32% pamirsa podcast ngupingkeun bari digawé kaluar

Ieu infographic lengkep, Ledakan Podcast: Tingali kana Saha, Naon, sareng Naha Format Audio Anu Paling Kuat

The ledakan Podcast

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.