Pamasaran Podcast: Kunaon Pausahaan Ngainvestasikeun dina Podcasting

Pamasaran Podcast

Bulan payun kuring angkat ka Dell pikeun konperénsi pamasaran aranjeunna masihan pamimpin bisnis sacara internal. Sesi kuring mangrupikeun sési langsung dimana kuring bakal ngabahas kumaha podcasting parantos populér, naon alat anu diperyogikeun, sareng kumaha nyebarkeun, sindikat sareng ngamajukeun podcast anjeun online. Mangrupikeun topik anu kuring janten rada sumanget dina sababaraha taun ka pengker - sareng kuring masih ngaraos siga diajar langkung seueur unggal bulan.

Tina pandangan kuring, aya cara khusus anu tiasa dianggo pemasar podcast pikeun usaha pamasaran nyalira:

  • pendidikan - prospek sareng konsumén resep ngupingkeun podcast pikeun diajar langkung seueur ngeunaan industri aranjeunna sareng kumaha ngungkit pangsaéna produk sareng jasa anu anjeun tawarkeun. Segmen pendidikan tiasa nyababkeun pemanfaatan, ingetan, bahkan peluang anu hadé.
  • pangaruh - naha kapamimpinan anjeun diwawancara dina podcast influencer anu sanés atanapi anjeun parantos ngundang pangirut kana podcast anjeun, ékspansi anu dihasilkeun tina pemirsa pantes usaha. Nyangking dina influencer bakal nyayogikeun nilai pikeun pendengar anjeun ogé mastikeun anjeun salaku otoritas di industri anjeun. Ngalangkungan podcast pangaruhan bakal muka anjeun pikeun pemirsa sareng mastikeun anjeun salaku otoritas ogé.
  • perkara reklameu - sanaos seueur perusahaan henteu ngalakukeun éta, podcast sering didangukeun ku pemirsa anu tawanan. Aranjeunna nuju merhatoskeun, sareng éta waktos anu saé pikeun ngenalkeun aranjeunna kana produk anjeun atanapi nawiskeun jasa. Buang kana kode tawaran sareng anjeun bahkan tiasa ngukur naon pangaruh iklan podcast anjeun. Sareng, tangtosna, ayeuna aya kasempetan pikeun Ngaiklan dina podcast séjén!
  • kalungguhan Generation - Kuring ngamimitian podcast kuring kusabab kuring hoyong pendak sareng damel sareng seueur pamimpin di industri urang. Mangtaun-taun saurna, kuring ngagaduhan hubungan bisnis anu saé sareng perusahaan anu parantos kami wawancara dina podcast kami.

WebpageFX nempatkeun infographic komprehensif ieu babarengan, Naha Podcasting Penting pikeun Pemasar, pikeun nyayogikeun sababaraha wawasan ngeunaan kamekaran, platform, kaunggulan, métrik, sareng iklan.

Pamasaran Podcast

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.