Podcasting Terus Tumuh dina Popularitas sareng Monetisasi

Popularitas Podcasting

Kami ngagaduhan sakitar 4 juta unduhan 200+ épisode urang podcast pamasaran nepi ka ayeuna, sareng éta terus tumuh. Sakantenan urang investasi dina urang studio podcast. Abdi leres-leres dina tahap desain a anyar studio anu kuring tiasa ngalih ka bumi kuring kumargi kuring mendakan diri ogé ilubiung atanapi ngajalankeun seueur podcast.

Ti mimiti saderhana taun 2003, podcasting parantos janten kakuatan anu teu kaampeuh dina pamasaran kontén sareng henteu nunjukkeun tanda-tanda lirén - jumlah podcast aktif parantos naék saprak 2008. Jon Nastor

Statistik Podcast 2018

  • Pendengar Podcast ngupingkeun rata-rata 7 acara per minggu, anu naék 40% ti saprak 2017
  • Aya 550,000 podcast aktif dina langkung ti 100 basa kalayan 18.5 juta épisode anu sayogi online
  • 5 genre top podcasting nyaéta masarakat & budaya, bisnis, komédi, berita & politik, sareng kaséhatan
  • 64% penduduk AS wawuh kana istilah éta podcasting
  • 44% populasi AS parantos ngupingkeun podcast, 26% ngupingkeun podcast unggal bulan, 17% mingguan, kalayan 6% penggemar anu gemar
  • Demografi konci pikeun podcast nyaéta yuswa 25-34 taun, sering mangrupikeun demografi sesah kalayan iklan
  • Pamirsa Podcast 45% langkung kamungkinan gaduh gelar kuliah sareng 37% langkung kamungkinan gaduh penghasilan taunan $ 100,000 atanapi langkung ageung

Naon Ngarobih yén Podcast Janten Terkenal?

Balikkeun sababaraha taun na ngabahayakeun podcast mangrupikeun padamelan anu rumit. Upami anjeun ngagaduhan alat ios, anjeun kedah dok sareng nyingkronkeun alat anjeun sareng iTunes saatos ngalanggan podcast anu anjeun resep. Nanging, sabab alat parantos maju sareng sambungan broadband parantos biasa, streaming podcast parantos biasa. Apple ngagaduhan éta aplikasi podcast, sareng aya ogé Stitcher, TuneIn, BlogTalkRadio, sareng aplikasi sélulér tiasa ngahijikeun pamaén sacara gampang.

Di sagigireun ngupingkeun waktos jogging énjing atanapi sapédah soré anjeun, integrasi smartphone sareng mobil anu lancar parantos ngajantenkeun ngupingkeun podcast nalika énjing sareng siang anjeun. Dina pamanggih kuring, kuring yakin ieu mangrupikeun daérah pangageungna kalayan podcast bisnis.

Henteu ngan ukur ngarobih konsumsi, kitu ogé perilaku. Sakumaha jalma-jalma bakal linggih sareng nonton Netflix sababaraha jam, urang mendakan yén pamirsa urang bakal ngadangukeun jam-jam podcast urang dina hiji tempat. Ngagabungkeun ieu sareng standar interfaces audio énggal dina mobil 2016 anu tiasa nyéépkeun podcast ... sareng audio paménta bakal lepas sakumaha anu urang henteu kantos ningali sateuacanna!

dina produksi sisi, podcasting janten jauh gampang. Biasana peryogi studio sora-buktina, mikropon mahal, sareng mixer kanggo ngarékam ... teras ngalirkeun ka éditor audio pikeun nyetél sareng ngarobih. Kuring nembe ngalakukeun sababaraha podcast di jalan sareng Perekam Zum H6 sareng sakumpulan Shure SM58 mikropon - sareng kajelasan podcast luar biasa. Heck, anjeun tiasa mimitian ku Jangkar podcast aplikasi, sareng headset Bluetooth anu saé tiasa dianggo saé pisan.

Konsumsi média nunjukkeun tanda-tanda ayana sacara dramatis dirobah ku duanana téknologi sareng ku paradigma énggal. Utilitas ningkatna Mobile salaku 'layar munggaran,' ogé naékna bentuk kontén alternatip, sapertos podcast sareng kontén 'bingeable' tina jasa vidéo anu dipénta nyaéta ngarobih mitos yén waktos perhatian urang langkung pondok. Tom Webster, Wakil Présidén Stratégi Edison

Monetisasi Podcasting: Éta Kajadian

Saatos mangtaun-taun podcasting, kuring ogé kéngingkeun pendapatan lumayan ku sababaraha sponsor (hatur nuhun AdvertiseCast). Kusabab podcast kuring sigana bakal ngadangukeun 10k + salami sababaraha bulan ka payun, pangiklan mayar sababaraha ratus dolar per episode. Éta panginten henteu saé pisan, tapi éta ngamungkinkeun waktos pikeun ngajadwalkeun, ngarekam, sareng nyebarkeun podcast. Sareng teu sapertos téks sareng pidéo, podcasting pikaresepeun pikeun pariwara sabab anjeun ngagaduhan perhatian anu ngadangukeun. Tangtosna, kuring pastikeun yén pangiklan kuring relevan sareng berharga pikeun anu ngupingkeun kuring ogé - saur éta konci. Anjeun moal nguping kuring nyobian ngical kasur wawancara pamasaran!

Upami teu aya podcast populér di industri anjeun, ieu waktos kanggo ngamimitian hiji! Éta sadayana angkat ti dieu!

Statistik Podcasting

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.