Podium: Kumpulkeun sareng Atur Ulasan dina Hiji Platform terpusat

manajemén reputasi podium

Kuring nembé maca tulisan ti Joel Comm ngeunaan perusahaan pindah Movers Relokasi Baris Rupa. Éta mangrupikeun dongéng anu pikasieuneun tina industri anu ngeusi téknik umpan sareng saklar. Kuring pernah disandera ku penggerak anu henteu bakal ngabongkar momotanana kuring saatos langkah nasional dugi ka mayar éta kas pikeun naék tangga kadua hiber. Hiber kadua, omong-omong, mangrupikeun undakan anu langkung seueur tibatan naon anu ditetepkeun kontrakna. Éta ngambek.

Movers leres-leres maénkeun seuneu. Sareng saatos sababaraha panilitian, Joel ngaidentifikasi yén aranjeunna ngagaduhan reputasi online anu pikareueuseun. Teu aya ragu yén aranjeunna kaleungitan seueur palanggan poténsial ku ngamangpaatkeun padika bisnis anu goréng sareng henteu ngawaskeun reputasina. Heran aranjeunna masih dina bisnis.

Movers di luhur panginten moal paduli ka dinya, tapi seuseueurna perusahaan sadar karusakan anu tiasa didamel ku postingan sapertos Joel kana pendapatanna. podium mangrupikeun platform anu diwangun pikeun perusahaan anu paduli. Langkung 30,000 panyadia jasa sareng storefronts nganggo Podium pikeun henteu ngan ukur ngawaskeunana reputasi online, tapi ogé pikeun néwak sacara proaktif ulasan positif.

Potret layar Podium

Platform ngawaskeun langkung ti 20 situs ulasan anu sanés, museur kana papanggihan, sareng waspada perusahaan nalika ulasan diterbitkeun. Pikeun bisnis anu paduli, ieu tiasa ngaktipkeun aranjeunna pikeun ngaréspon sareng ngaréaksikeun gancang pikeun ubar masalah anu tiasa ngirangan penjualan.

Podium sacara otomatis ngabantosan anjeun masihan prioritas sareng milih situs ulasan anu paling penting pikeun bisnis anjeun. Ti Google sareng Facebook kana situs ulasan khusus industri, téknologi Podium's SmartSelect tiasa ngabantosan konsumén anjeun sacara éfisién kana situs anu ngagaduhan pangaruh pangageungna dina bisnis anjeun.

Podium Ngaktipkeun Usaha pikeun:

  • Kumpulkeun ratusan ulasan ngabentuk palanggan anjeun liwat alat sélulérna.
  • Ngatur, laporkeun, sareng ngaréspon sadaya ulasan online anjeun.
  • Tingali di-jero analytics dina ulasan ti langkung ti 20 situs ulasan anu béda.
  • Kéngingkeun perhatosan real-time nalika ulasan anyar langsung.

Émut yén éta sanés ngan saukur mangaruhan ulasan, peringkat ogé ditingalikeun dina hasil pamilarian sareng kagiatan tiasa mangaruhan pisibilitas teangan lokal anjeun. Upami anjeun dina industri dimana rating sareng ulasan dianggo, anjeun kedah leres-leres gaduh platform sapertos Podium pikeun ngatur reputasi anjeun sareng pro-aktip néwak ulasan hébat.

Lalajo Demo 2 Menit Podium

 

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.