Diajar ngeunaan Sun sareng Jonathon Shwartz dina Wawancara anu saé ieu

Sun MicrosystemsSataun satengah ka tukang Abdi kajantenan keur diuk meuntas méja ti Jonathon Schwartz mimitina Kemah Mashup sareng saleresna henteu terang saha anjeunna.

CMO abdi, Chris Baggott, nunjuk anjeunna ka kuring teras urang linggih sareng nonton anjeunna diwawancara ku CNET sakitar 20 menit. Kuring langsung kaget. Hal munggaran anu anjeunna lakukeun nyaéta henteu narik punches sareng nyarios ka panulis khusus ngeunaan sababaraha tulisan éta CNET parantos nyerat sareng kumaha panonpoe éta salah gambaran. Anjeunna sacara brutal payun sareng aranjeunna sareng pasti henteu narik punches. Kuring parantos ningali seueur pamimpin ngalayanan pers, janten éta pikaresepeun pikeun ditonton.

Dina ScobleShow ieu linggih sareng Robert Scoble, Jonathon nyarioskeun ngeunaan Sun, Java, iPhone, Mircrosoft sareng sajumlah topik anu sanés. Anjeunna ramah, berpengetahuan luas sareng luar biasa terbuka.

Salah sahiji tanda petik anu hadé di dieu nyaéta yén indikator kasuksesan Sun anu ngarah nyaéta kabagjaan karyawanna. Jonathon bangga pisan kana 'boomerangs' ... nyaéta, pagawé Sun anu angkat tapi ayeuna balik ka perusahaan. Anjeunna ogé ngobrol sareng seueur misnomers di luar sana tentang Sun sapertos harga lebet sareng lisénsi. Naha anjeun terang Sun nyéépkeun $ 2 milyar dina panilitian sareng pamekaran unggal taun? Atanapi éta Java mangrupikeun logo tech anu paling dikenal?

Salaku téknolog 'anu dipelak Microsoft' ... anu parantos damel pikeun perusahaan ageung anu diwangun dina jaringan sareng sérver Microsoft, saur kuring ngan ukur eupan balik ka Jonathon sareng Sun nyaéta kuring langsung terang henteu terang aranjeunna. Abdi di Indiana ... sanés di Silicon Valley. Abdi henteu tiasa angkat kana seueur acara industri. Kami mangrupikeun perusahaan pangembangan gancang anu aya dina jalur karéta Microsoft sareng moal gancang-gancang turun ... upami éta ogé mungkin. Pribadi, abdi bogoh lampu tapi pangalaman kuring sareng aranjeunna ngan saukur anu kuring lakukeun nyalira kalayan hosting, pamekaran, WordPress, sareng Sim. Kuring damel sareng jasa wéb Java sababaraha taun ka pengker sareng éta tiasa dianggo kalayan hadé, tapi kami henteu pernah nerapkeun sabab urang ogé tiasa nerapkeun jasa wéb ku téknologi Microsoft - yén aplikasi kami diwangun.

Koméntar ti pengembang dina situs Jonathon nyatakeun hal anu sami ... anjeunna moal tiasa ékspérimén sareng Solaris sabab éta sanés pilihan pikeun anjeunna ngamimitian 'maén' di bumi.

Ieu ideu ageung ageung kuring pikeun Sun. Maksad abdi ieu kalayan hormat, naha henteu nempatkeun artos aranjeunna dina sungutna sareng sacara terbuka sareng bebas konsultasi sareng pelanggan Enterprise Microsoft ngeunaan ngembangkeun aplikasi na di Java dina Solaris. Éta sanés mangrupikeun pilihan pikeun urang milari tempat sanés pikeun jalan kaluarna… sanaos tabungan na aya di tungtung jalan, urang teu gaduh waktos kanggo nyetir jalan éta.

Kuring henteu ragu yén aplikasi kami tiasa ngalakukeun langkung saé, skala langkung gampang, biaya kami tiasa dikirangan, sareng jasa tiasa ningkat sareng Sun. Tapi kumaha urang ngalakukeun éta gerak tanpa ngalumpuhkeun perusahaan urang atanapi nyangsang pangwangunan anu diperyogikeun pikeun bersaing di pasar urang? Kami gaduh 5,000 klien, 15,000 pangguna sareng miliaran transaksi unggal kuartal. Naha perusahaan sanés ngadamel transisi éta? Jonathon, waktos sanésna anjeun di Indianapolis ... Abdi hoyong tuang siang sareng nganteur anjeun tur perusahaan urang.

Hiji catetan terakhir ... Jonathon ogé ngabahas pangalaman caket-maot anu ngarobah hirupna. Untungna, kuring henteu ngalaman éta - tapi ngagaduhan murangkalih ngagaduhan pangaruh anu sami ka kuring. Ogé… naha video na dicincang tungtungna?

2 Komentar

  1. 1

    Nuhun kana koméntar anu bageur. Pidéo na tiasa dicincang pas dina tungtungna. Kasétna ngalaman kagagalan masif di ditu jadi anjeun lasut sababaraha detik sareng "hatur nuhun, wilujeng" sapertos hal. Punten perkawis eta. Tina sakitar 800 wawancara anu kuring laksanakeun éta ngan ukur katilu kalina gagalna tape ngarusak hiji hal.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.