Poken: naekeun Jaringan dina Acara Perusahaan

poken

Poken nyayogikeun alat-alat sareng téknologi pikeun manajer tradeshow, paméran sareng panata acara pikeun nyiptakeun acara anu interaktif sareng pikaresepeun. Dilengkepan ku Aplikasi mobile Poken sareng produk NFC +, jalma tiasa ngumpulkeun kontén digital dina dunya nyata tina tag pinter, sareng sacara digital tukeur sadaya wincik kontakna nganggo sentuhan.

nu Alat Poken mangrupikeun alat anu dipaténkeun anu ngamungkinkeun anjeun sacara digital tukeur wincik kontak anjeun kalayan sentuhan, atanapi ngumpulkeun kontén digital anu disimpen dina stiker khusus anu disebatna "tag", ngan ku némpél aranjeunna. Poken ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun kartu bisnis digital sareng sadayana propil jaringan sosial anjeun, sareng silih tukeur sareng jalma sanés ngan saukur némpél pokens. Kumpulkeun eusi digital sacara offline (sapertos pidéo, kupon, brosur, poto), sareng sadayana diatur sareng aya online.

poken-kumpulan

Aplikasi mobile Poken ngamungkinkeun anjeun némpél sareng ngumpulkeun inpormasi bisnis batur dina acara atanapi néwak dokumén ngalangkungan kode QR anu dibagikeun dina acara éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.