Merk sareng Ikonografi dina Politik

ikon obama

Kuring sama sekali henteu ngadukung sudut pandang politik khusus. Ieu écés mangrupikeun pidéo anu didamel ku organisasi anu konservatif pisan, anu kuring yakin, ngagedéan simbul sareng maksud pamasaran sareng mérek Présidén Obama. Aya sababaraha babandingan anu unik pisan ngeunaan Bush sareng Obama sareng Republik ngalawan Démokrat anu pantes didongéngkeun dina blog Marketing, sanaos.

Pencét kanggo pidéo na dina Ikonografi sareng Présidén Obama:

Abdi leres-leres ngahargaanna upami anjeun henteu nyaangan kuring pikeun nempatkeun ieu (sapertos anu dilakukeun nalika kuring ngalakukeun Obama Vista pasang). Politik sok sesah kanggo nyarioskeun tapi panggunaan luar biasa tina mérek, ikonografi sareng pamasaran ku kampanye Obama sareng Présidén Obama White House éta sareng teu aya anu endah.

Hiji patarosan naha naha ieu mérek anu saé pikeun teras-terasan ngadorong handapeun kapersidenan Barack Obama? Sacara pribadi, kuring pikir éta jalur anu aman pisan pikeun Partai Nasional Démokratik. Kusabab mérek Obama jauh langkung kuat tibatan mérek DNC, sagala kasuksesan tiasa dibagi tapi kejatuhanana tiasa didorong deui ka mérek pribadi. Abdi hoyong gaduh pikiran anjeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.