Pollfish: Kumaha Nganteurkeun Ukur Online Online Épéktip via Mobile

survey mobile

Anjeun parantos nyiptakeun survey panilitian pasar anu sampurna. Ayeuna, kumaha anjeun bakal nyebarkeun survey sareng kéngingkeun jumlah réspon anu signifikan sacara statistik gancang?

10% tina $ 18.9 milyar méakkeun riset pasar di dunya dikaluarkeun pikeun survey online di Amérika Serikat

Anjeun parantos ngémutan langkung kali ieu tibatan anjeun dina mesin kopi. Anjeun parantos nyiptakeun patarosan survey, nyiptakeun unggal kombinasi jawaban – bahkan nyampurnakeun urutan patarosan. Teras anjeun marios survey, sareng ngarobih survey. Anjeun teras ngabagi survey sareng batur pikeun ulasan, sareng sigana ngarobih deui.

Janten ayeuna, éta sampurna. Anjeun kedah kéngingkeun intelijen konsumen anu anjeun pikahoyong, ti jalma anu anjeun hoyong ngahontal. Ngan hiji masalah – kumaha anjeun ngadistribusikaeun survey anjeun ngarah ngahontal jalma anu leres?
Anjeun tiasa nyobian nyebarkeun survey anjeun ku salah sahiji atanapi kombinasi tina metode ieu:

  1. Survey telepon. Tapi ku saeutik pisan jalma anu ngajawab telepon ti nomer anu teu dikenal, aya pangaruh anu ngirangan pikeun metode ieu dina jaman digital.
  2. Wawancara sacara langsung. Ieu nyéépkeun waktos, tapi éta tiasa épéktip. Anjeun tiasa kéngingkeun réspon anu jero sareng ngukur réaksi sareng bahasa awak, tapi ieu ngabatesan paparan anjeun ka seueur pemirsa, sareng cara ieu tunduk kana bias pangajak.
  3. Polling média sosial tiasa dianggo, tapi anjeun moal tiasa naroskeun seueur patarosan, sareng kamungkinan anjeun dugi ka pamirsa jalma anu anjeun sambungkeun.
  4. Iklan Pilarian Google. Anjeun tiasa leres-leres ngiklankeun survey liwat AdWords, tapi ieu tiasa mahal, sabab teu aya jaminan yén jalma anu ngiklik iklan bakal bérés survey. Anjeun ogé kedah saé pisan nyerat salinan pikeun ngajantenkeun jalma ngaklik iklanna, sareng anjeun kedah ngaheéat saha waé pikeun kecap konci anu sami.
  5. Platform survey anu aya online sareng ngahontal jalma liwat email atanapi situs wéb pihak katilu. Salaku conto, anu nembé dileupaskeun Google Survei 360 - tambihan utama pikeun suite Google Analytics-tiasa ngahontal kolam renang 10 juta réspondén online. Nanging, alat ieu hamstrung ku pemirsa anu cukup leutik anu tiasa dihontal (pikeun sudut pandang, éta ngan 3% tina populasi AS).

Anjeun bakal perhatoskeun yén hapé henteu disebatkeun pisan dina daptar di luhur. Mobile mangrupikeun daérah anu teu ngagaduhan piagam pikeun sababaraha industri, sareng panilitian pasar, khususna, parantos lambat ngarobih metodologi na-kusabab sababaraha alesan. Usaha sareng pemasar digital kakarék mimiti ngartos perjalanan konsumen ngalangkungan sélulér, sareng kumaha aranjeunna tiasa nganggo médium anyar ieu pikeun berinteraksi dina dasar anu langkung raket 24/7.

Ku ngamangpaatkeun kakawasaan mobile, generasi saterusna alat survei tiasa langkung calakan nangkep sareng nargétkeun bagéan-bagéan konsumen konci, anu ngamungkinkeun usaha pikeun langkung ngaalokasikeun anggaranana sareng ngahasilkeun hasil anu diperyogikeun pikeun ngalayanan palanggan langkung saé.

asup Lauk pollfish - platform survey terkemuka anu nganteurkeun survey online mendalam kalayan kagancangan kilat ngalangkungan aplikasi mobile dina skala global. Kalayan Pollfish, anjeun tiasa nyebarkeun survey panilitian pasar anu ngahontal jalma anu aranjeunna nyéépkeun waktos-na dina ponsel.

Pollfish nyandak pendekatan anu rada béda pikeun ngahontal réspondén survey, sabab éta ngahargaan pangalaman pangguna sareng hoyong nyayogikeun panaliti pasar ku kecerdasan konsumen anu paling bermutu.

lauk pollfish

Kieu anu dilakukeun Pollfish bénten

  • Éta henteu ngarékrut atanapi mayar panelis
  • Éta henteu ngamajukeun survey liwat saluran anu mayar sapertos média sosial, Google Ads, atanapi afiliasi
  • Éta henteu maksakeun jalma ngajawab survey pikeun muka konci kontén premium
  • Éta henteu mayar réspondén per survey, atanapi rujukan

Sugan paling matak, jaringan survey Pollfish ngagaduhan aksés ka langkung ti 320 juta pangguna telepon sélulér di panjuru dunya — sacara real-time. Janten kumaha Pollfish kéngingkeun aksés kana jaringan survey pangageungna di dunya?

Platform ngamungkinkeun penerbit aplikasi pikeun insentif réspondén pikeun ilubiung dina salah sahiji tina dua cara:

  1. Penerbit tiasa gamify sareng nyayogikeun hadiah dina aplikasi pikeun partisipasi
  2. Respondén kadorong pikeun ngaréspon survey sareng dilebetkeun kana a gambar acak

Ku ngagunakeun pendekatan ieu, Pollfish parantos ngahontal tingkat parantosan survey rata-rata 90% - jauh di luhur rata-rata industri:

  • Pollfish ngagaduhan réspondén anu langkung saé— Aranjeunna nuju aktip sareng gaduh tingkat réspon anu luhur kumargi aranjeunna henteu kaganggu ku pangaruh luar anu sanés. Salaku tambahan, aranjeunna henteu kabetot dina niupkeun survey pikeun pamayaran kusabab insentif anu salah. Upami poko anu henteu pikaresepeun, aranjeunna ngan saukur milih kaluar deui sareng balik kana aplikasi.
  • Pollfish meunang waktos réspon anu langkung gancang (kumaha 750 ngarengsekeun 10 survey patarosan dina sajam?)
  • Pollfish nyayogikeun pangalaman réspondén anu langkung saé, Kusabab réspondén tiasa nyandak survey sakumaha pikaresepeunana, dina aplikasi, nalika aranjeunna resep, dina survey anu dirancang pikeun alat sélulér.

Janten, aya seueur cara pikeun ngadistribusikaeun survey anjeun, tapi ngan ukur hiji anu tiasa aksés anjeun langkung ti 320 juta pangguna acak, anonim anu bakal masihan anjeun data sareng wawasan anu langkung saé dina topik survey anjeun.

Bagja panalungtikan!

2 Komentar

  1. 1

    Sumuhun anjeun leres. Survei mobile bakal nyandak inpormasi langkung seueur tibatan cara tradisional sareng éta bakal nargétkeun para nasabah anu leres langkung akurat. Siga kecap-kecapna, kéngingkeun réspon ku cara anu langkung inovatif.

  2. 2

    Sabenerna kuring satuju sareng anjeun, Iklan Pilarian Google, survey Telepon, wawancara In-person, situs wéb pihak katilu sareng polling média sosial mangrupikeun prosés survey tapi prosés ieu mahal atanapi nyéépkeun waktos. survey mobile bakal sasaran konsumén katuhu jeung panongton

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.