PollSnack: Nyiptakeun Poll, Basajan, dina Facebook

pollsnack

PollSnack mangrupikeun alat online anu gampang pikeun jajak pendapat sareng survey, ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sareng ngalaksanakeun angkét pasar tanpa kedah diajar parangkat lunak rumit. Hasil ngalaporkeun survey anu saderhana pisan sareng langsung, kalayan hasilna ditingalikeun sacara real-time.

Kumaha Lebetkeun Poll Sederhana dina Facebook

Ieu pidéo pondok ngeunaan kumaha anjeun tiasa nganggo PollSnack pikeun masang polling atanapi survey kalayan gampang dina Facebook. Hasil polling ogé tiasa dilebetkeun kana blog, atanapi dibagi dina Twitter atanapi ngalangkungan email.

Kalayan PollSnack anjeun tiasa:

  • Ngaropea tampilan widget sareng survey survey anjeun.
  • Nyiptakeun polling sareng survey dina basa naon waé anu anjeun pikahoyong.
  • Lebetkeun polling dina halaman wéb anjeun.
  • Simpen data anjeun aman salami waktos akun anjeun.

Anggo tautan afiliasi kami sareng kéngingkeun 30% OFF langganan 1 taun kanggo PollSnack Pro rencana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.