Palayanan Palanggan Goréng Nganyenyeri ROI Pamasaran Anjeun

layanan palanggan goréng

Jitbit, platform méja bantosan, parantos ngahasilkeun infographic ieu kalayan statistik anu jelas ngagambarkeun gambar tina jasa palanggan anu goréng dina bisnis. Perusahaan teras-terasan ngubaran layanan palanggan anu goréng sapertos anu dilakukeun di sababaraha taun ka pengker ... nalika palanggan ngan ukur ngadu'a ka bisnis atanapi ka babaturan leutik. Tapi éta sanés kanyataan dunya anu urang hirup ayeuna.

Konsumén anu ambek nyaéta tukang bunuh jempé

Palayanan palanggan anu goréng ngikis reputasi brand anjeun sacara online sareng langsung mangaruhan balik pamasaran anjeun dina investasi. Upami anjeun ngagaduhan halaman produk online anu dibarengan ku ulasan anu goréng di handapeunana, pembeli poténsial bakal jauh. Nyatana, 86% pengunjung moal mésér ti perusahaan anu ulasan négatip.

Pikeun ningkatkeun palayanan palanggan anjeun sacara overal, JitBit nyarankeun yén perusahaan ningkatkeun interaksi antara karyawan jasa sareng konsumén, nyayogikeun palatihan anu langkung saé pikeun nyegah karyawan anu henteu kompeten, sareng nyayogikeun pangalaman anu saluyu di sadaya saluran layanan palanggan - anu kalebet telepon, email, obrolan langsung, forum , dukungan klik-to-panggero komo média sosial. Aranjeunna jéntré dina 11 Cara Palayanan Pelanggan Goréng ngaduruk Gariswanci Anjeun dina postingan aranjeunna:

  1. Teu bisa diasupan - usaha kedah tiasa dihubungi sareng responsif dina sadaya saluran.
  2. kagancangan - henteu aya anu ngaganggu konsumen sapertos ngantosan bantosan.
  3. pangaweruh - agén jasa anu teu tiasa ngabantosan saluareun nguciwakeun.
  4. alesan - nyobian meunang tarung ngadorong usaha janten kaleungitan perang.
  5. Jangji - ngalanggar janji ngarusak kapercayaan, sareng satengah tina sadaya perusahaan ngalanggar janji.
  6. Records - telepon teras-terasan sareng ngajelaskeun masalah deui-deui unggal kali ngadorong palanggan kacangan.
  7. Personalization - henteu ngenalkeun saha palanggan anjeun, nilaina, kaparigelan, sareng ekspektasi aranjeunna ngantep perusahaan.
  8. dengekeun - kedah malikan deui masalah deui-deui teu perlu sareng ngadorong tingkat kepuasan.
  9. Handap Up - nalika anjeun nyarios yén anjeun badé nuturkeun, tindak lanjut.
  10. Staff kurang ajar - henteu paduli kumaha goréngna sapoé staf anjeun, teu aya alesan pikeun nyandak éta ka palanggan salajengna.
  11. Ngajalankeun Sakuriling - ditransper sareng ditunda kalayan henteu aya résolusi mangrupikeun hal anu paling parah anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun palanggan.

Garis handap infographic ieu? Dina taun 2020, pangalaman customer bakal nyusul harga sareng produk sakumaha konci bédana mérek. Seueur merek anu parantos aya, numutkeun kuring. Usaha diajar yén konsumén anu henteu sugema jarang sumping deui, seuseueurna henteu nganggo perusahaan deui. Sumpukkeun yén kanyataan yén palanggan anu henteu kabingung tiasa sacara gampil ngabagi hanjakalna online, sareng bisnis anjeun nuju gangguan upami anjeun henteu ngaréspon sareng menerkeun masalah anu diémbal. Seueur perusahaan nganggap layanan palanggan salaku jahat anu diperyogikeun nalika aranjeunna kedah nanem modal di sana salaku diferensiasi ti pesaingna.

Statistik Layanan Palanggan Goréng

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.