Poptin: Popup Populer, Wangun Anu Dipasang, sareng Autoresppon

Poptin Popups, Forms, Autoresponders

Upami anjeun milarian ngahasilkeun langkung seueur kalungguhan, penjualan, atanapi langganan ti pangunjung anu lebet kana situs anjeun, teu aya ragu ngeunaan épéktip popup. Éta sanés saderhana ngaganggu pangunjung anjeun sacara otomatis. Popup kedah sacara bijak waktos dumasar kana tingkah laku pangunjung pikeun nyayogikeun pangalaman anu lancar sakumaha mungkin.

Poptin: Platform Popup Anjeun

Poptin mangrupikeun platform saderhana sareng terjangkau pikeun ngahijikeun strategi generasi kalungguhan sapertos kieu kana situs anjeun. Platform nawiskeun:

  • Popup Populer - Nyiptakeun popup anu responsif, responsif seluler tina témplat anu tiasa dikustomisasi anu kalebet popup lightbox, popup countdown, overlay layar lengkep, popup slide, widget sosial, bilah luhur sareng handap.

  • micu - Pemicu kana poptins ngagunakeun kaluar-hajat, waktos reureuh, ngagulung perséntase, pencét acara, sareng seueur deui.
  • tujuan - Target ku sumber patalimarga, nagara, tanggal, waktos tanggal, halaman wéb khusus.
  • Pupus - Témbongkeun ka pangunjung anyar, nganjang deui, sareng nyumput tina pengunjung anu dirobih. Anjeun tiasa ngontrol pinuh frekuensi poptin anjeun dieksekusi.
  • Wangun Anu Dipasang - Kumpulkeun kalungguhan halaman wéb kalayan bentuk anu dipasang sareng ngahijikeunana kalayan gampang.

  • Autoresponders - Kirim palanggan énggal anjeun kode kupon atanapi email wilujeng sumping.
  • A / B Tés - Nyiptakeun tés A / B kirang ti menit. Bandingkeun waktos, interaksi, témplat, sareng pemicu sahingga anjeun gampang nempel kana vérsi paling épéktip pikeun anjeun poptin.
  • ngalaporkeun - Kéngingkeun data sareng bagan pikeun jangka waktu anu ditangtoskeun ngeunaan jumlah tamu, pandangan, sareng tingkat konvérsi poptins anjeun parantos nyiptakeun.
  • Integrasi Platform kalebet Shopify, Joomla, Wix, Drupal, Magento, Bigcommerce, Weebly, Webflow, Webydo, Squarespace, Jimdo, Volution, Prestashop, Leadpages, Pagewiz, Site123, Instapage, Tumblr, Opencart, Concrete5, Blogger, Jumpseller, Pinnaclecart, sareng CCV Shop.
  • Integrasi Data - kalebet Mailchimp, Zapier, GetResponse, ActiveCampaign, Kampanye-Monitor, iContact, ConvertKit, Hubspot, Klaviyo, Activetrail, Smoove, Salesflare, Pipedrive, Emma, ​​Remarkety, Mad-Mimi, Sendloop, Leadim, Leadmanager, Powerlink, Pulseem, inforUMobile, Responder, LeadMe-CMS, GIST, bmby, Flashy, inwise, drip, Mailer lite, Shlach Meser, Mailjet, Sendlane, Zoho CRM, Leader Online, ProveSource, Sendinblue, callbox, Leadsquared, Fixdigital, Omnisend, AgileCRM, sareng Plando.

Ngadaptarkeun Poptin Gratis

Panyingkepan: Abdi nganggo Poptin tautan apiliasi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.