Kado Anu Paling Kawéntar Taun ieu kanggo Milénial? Hint: Sanés sanés XBox

kartu kado

Jaringan Blackhawk nyaéta ahli dina leyuran pembayaran prabayar - duanana fisik boh mobile. Survei anyar aranjeunna ngaleupaskeun uncovers wawasan anyar ngeunaan karesep milénium pikeun masihan sareng nampi kartu kado dina usum liburan ieu. Data anyar nunjukkeun yén kartu kado bakal luhur dina daptar pikeun dipésér ku sareng milénium dina usum liburan ieu.

millenials

Data ieu asalna tina survey online Désémber 2013 langkung ti 400 milénium yuswa 18-28:

Kalayan langkung ti 100,000 ritel, toko sareng toko sanés anu nawiskeun kartu kado, anu mésér tiasa mésér kartu di langkung seueur lokasi tibatan anu kantos, anu penting pisan salaku milénium hoyong nampi kartu kado ieu langkung ti heula. Talbott Roche, Présidén Jaringan Blackhawk.

Millennial hoyong kartu kado pikeun ngubaran diri

  • 89 persén milénium hoyong kartu kado bari 73 persén langkung resep nampi kartu kado ti toko karesep tibatan nampi kado khusus
  • Millennial nganggo kartu kado pikeun ngubaran dirina sorangan: 90 persén nganggo kartu kado pikeun ngubaran dirina kana hal anu biasana henteu bakal dipésér atanapi dianggo sabagian pikeun mésér barang anu langkung mahal
  • Milénial henteu resep pangiriman: 76 persén resep nampi kartu kado janten anjeunna henteu kedah ngintunkeun kado

Millennial ngarencanakeun mésér seueur kartu kado pikeun batur

  • 88 persén ngarepkeun masihan kartu kado ka batur taun ayeuna
  • 63 persén mésér kartu kado salaku hadiah menit terakhir
  • 73 persén ngarepkeun nyéépkeun antara $ 10- $ 50 dina kartu kado pikeun batur
  • Sareng sababaraha bakal mésér kartu kado online - 43 persén nyarios yén aranjeunna bakal mésér éta online

Millennial nganggo média sosial pikeun kado

  • Sosial nangtoskeun daptar kado na: 46 persén sigana nganggo média sosial pikeun nangtoskeun saha anu ngirim kartu kado
  • Aranjeunna hoyong mérek pikeun kado aranjeunna: 71 persén hoyong kartu kado tina mérek anu aranjeunna nuturkeun dina Facebook
  • Aranjeunna hoyong masihan via sosial: 51 persén resep ngirim kartu egift ngalangkungan média sosial

Blackhawk Network ngamanpaatkeun téknologi propriétarium pikeun nyayogikeun konsumén pikeun seueur pilihan kartu kado, héndsét telékomunikasi prabayar, kartu airtime sareng kartu umum anu tiasa dimuat deui dina jaringan global anu jumlahna langkung ti 100,000 toko. Ngaliwatan platform digital Blackhawk, perusahaan ngadukung produk prabayar sareng nawaran di jaringan anu langkung seueur tina mitra distribusi digital kalebet étailer, penyedia jasa kauangan, aplikasi sosial, dompet mobile sareng saluran fisik-ka-digital terpadu anu sanés.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.