Naon Hadiah Anu Paling Kawéntar pikeun Hadiah Promosi anjeun?

hadiah promosi

Kami parantos hoyong ngararancang sababaraha promosi sakedik ayeuna, sareng nalika pilihan sareng alatna seueur, kuring reuwas yén teu aya deui témplat cookie-cutter di ditu anu ngagaduhan catetan lagu anu kabuktosan. Survey ieu ti Easypromos naha ngabantosan urang pikeun ngarencanakeun ka arah anu leres, sanés!

Easypromos hasil anu dileupaskeun tina Survey Hadiah Promosi Digitalna anu ngajelaskeun peran hadiah dina ngarobah pangunjung ka pamilon dina promosi sapertos undian, kontes poto, kontes kuis atanapi trivia, ogé jinis hadiah anu paling saé pikeun nyetir konsumen partisipasi sareng Dursasana.

Naon hasilna ieu ngabuktikeun pentingna mikir 'saluareun mérek' nalika milih hadiah. Carles Bonfill, ko-pangadeg sareng CEO Easypromos

Sanaos seueur perusahaan buru-buru nawiskeun dagangan mérek nyalira atanapi gadget tech pangénggalna, hasil survey nunjukkeun yén ieu henteu salawasna aman. waktuna sae mangrupikeun faktor penentu kritis pikeun nyetir partisipasi dina promosi digital, hartosna éta henteu kedah sesah pikeun dipikagaduh ti promotor atanapi panggunaan, sedengkeun biaya hadiah rengking low dina pentingna. Ngan tujuh persén konsumén nyarios kupon bakal ngabujuk aranjeunna pikeun ilubiung dina promosi digital.

Papanggihan Konci tina Survey

  • Hadiah penting - Teu anéh, 48% konsumén nyatet yén hadiah mangrupikeun unsur anu paling penting dina partisipasi; kalayan 45% nyatakeun éta mangrupikeun faktor penentu utama
  • Merek kirang penting - 82% réspondén nyatakeun yén resep hadiah langkung penting tibatan mérek hadiah, kalayan ngan ukur 18% nyatakeun mérek bakal ngadorong partisipasi
  • Pangalaman dibagi meunang - 25% nyatet yén aranjeunna bakal langkung resep ngiringan promosi anu ngahargaan hadiah anu tiasa dibagi ka batur, kalayan 29% réspondén nyarioskeun hadiah anu dipikaresepna nyaéta tiket sareng pangalaman sapertos perjalanan atanapi tuangeun.
  • Gadget téknologi sareng sanés "ngan ukur pikeun kuring hadiah" ogé populér - Gadget téknologi ogé luhur dina daptar sareng 17% konsumén daptar salaku anu paling narik minat, kalayan hadiah sanésna sapertos kasihatan sareng kaindahan anu narik 11% réspondén pikeun ilubiung dina promosi.

Hadiah-Study-Infographic

Ngeunaan Easypromos

Easypromos mangrupikeun pamimpin promosi média sosial nawiskeun jasa mandiri, platform anu gampang dianggo pikeun nyiptakeun sareng ngatur kampanye digital kalayan lancar dina jaringan média sosial atanapi alat mana waé. Diluncurkeun dina 2010, Easypromos parantos ngadukung kampanye digital anu ngadukung kontes, undian, kuis, survey, sareng sanésna ngalangkungan solusi saderhana anu tiasa disesuaikan sareng gampang dibahas pikeun langkung ti 250,000 promosi di dunya. Klién bentang 50 nagara, kalayan promosi dijalankeun dina 24 basa.

Panyingkepan: Kami nganggo kami link affiliate dina ieu tulisan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.