Populasi Widang Nyumput di Wufoo

logo wufoo

Anjeun jalma terang kumaha sabagean kuring ka babaturan kuringFormstack salaku tukang ngawangun online, tapi salaku lembaga, urang henteu tiasa sering damel sareng aplikasi anu urang resep. Dinten ayeuna, kami nyebarkeun strategi halaman badarat kanggo perusahaan anu parantos ngagaduhan Wufoo sapinuhna kalebetkeun dina prosés manajemén kalungguhanana.

Salah sahiji hal anu urang pastikeun sacara pasti nyaéta yén urang mikawanoh kumaha unggal kalungguhan sumberna sahingga urang tiasa nerapkeun anggaran anu saluyu pikeun unggal médium sareng ngamaksimalkeun kalungguhan bari ngajaga biaya per timah turun. Ngagunakeun pembina formulir online sapertos Wufoo, anjeun panginten panginten mustahil pikeun nyetél lapangan disumputkeun sareng prepopulate lapangan éta… Éta saleresna mah saderhana.

Tambihkeun lapangan énggal sareng atur kata konci CSS pikeun disumputkeun. Ieu bakal mastikeun yén lapangan henteu pernah ditampilkeun dina formulir paduli kumaha cara nyebarkeunana.
wufoo disumputkeun

Ayeuna, tingali bentukna langsung sareng terang saha nami lapangan anjeun anu disumputkeun. Ngarobih Lebetkeun JavaScript pikeun nyiapkeun lapangan sareng sumberna (dina hal ieu, urang bakal nganggo kode kampanye). Kami henteu hoyong hardcode nilai ieu kusabab kami bakal nyalin halaman badarat ieu sareng pasang sababaraha puluh deui. Ayeuna urang ngan saukur tiasa nyalin halaman sareng ngan ngédit JavaScript.

Ieu conto kalayan nilai standar disetél dina lapangan:
kode wufoo

Anjeun ogé tiasa nyetél nilai lapangan ngagunakeun querystring URL, ogé, pikeun prepopulate nilaina! Sigana mah kieu:

http://username.wufoo.com/forms/form-name/def/field23=campaign1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.