Postacumen: Analisis Kompetitif pikeun Halaman Facebook

postacumen

Dimana merek anjeun pangkat dina Facebook ngeunaan pesaing anjeun? Naon jinis eusi sareng gambar anu dibagi pesaing anjeun anu nyetir papacangan kana mérekna sanés milik anjeun? Iraha komunitas aktipitas industri anjeun? Ieu patarosan anu Postacumen nyadiakeun analytics sareng ngalaporkeun pikeun.

Postacumen ngamungkinkeun anjeun pikeun ngukur ayana Facebook anjeun sareng dugi ka 4 halaman Facebook anu sanés sahingga anjeun tiasa nyusun sareng nganalisis strategi persaingan anjeun - sacara real-time. Fitur kaasup:

  • Laporan Industri - Nganalisis métrik kalapa sapertos perkiraan jangkauan sareng klik.
  • Monocle - pantau eupan berita ayeuna, diénggalan unggal 30 detik.
  • Pasang Visualizer - milah tulisan ku rupa-rupa métrik pikeun ngaidentipikasi kasempetan eusi.
  • Analisis Stratégi - ngartos jinis taktik anu dianggo unggal mérek dina pamasaran Facebookna.
  • Poto Pangsaéna - sacara visual nganalisis poto mana anu nampi papacangan anu pangsaéna.
  • nadi - analisa iraha sareng naon anu dilakukeun ku jalma dina industri anjeun.
  • Halaman Profil - marios métrik Halaman sacara gembleng.

Postacumen laporan lengkep diekspor sakumaha file CSV sareng PDFs sahingga anjeun tiasa gampang ngabagi na.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.