Postaga: Platform Kampanye Jangkauan Cerdas Dipasang Ku AI

Postaga AI teureuh Platform

Upami perusahaan anjeun ngalakukeun teureuh, teu aya ragu yén email mangrupikeun média kritis pikeun ngalaksanakeunana. Naha éta nampilkeun influencer atanapi publikasi dina carita, podcaster pikeun wawancara, teureuh penjualan, atanapi nyobian nyerat kontén anu berharga pikeun situs pikeun ngahontal backlink. Prosés pikeun kampanye teureuh nyaéta:

  1. Identipikasi anjeun kasempetan sarta manggihan jalma katuhu pikeun kontak.
  2. Ngembangkeun anjeun pitch sareng cadence pikeun ngadamel pamundut anjeun sareng waspada nalika aya réspon.
  3. Monitor, ngabales, nguji, sareng ngaoptimalkeun anjeun kampanye pikeun ngaronjatkeun ongkos respon.

Ieu biasana mangrupikeun prosés manual anu peryogi sababaraha alat - nyisiran pangkalan data hubungan umum, ngembangkeun kontén sareng panulis, sareng ngawangun kampanye dina platform email anu tiasa dicitak sareng tiasa nyayogikeun anjeun ngalaporkeun.

Ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun sadaya fitur ieu dina hiji platform - Postaga.

Kirim surélék Tiis Leuwih gampang Jeung Postaga

Teu aya anu resep nampi email template. Platform outreach sadayana-dina-hiji Postaga ngabantosan anjeun ngawangun kampanye jangkauan pribadi. kecerdasan jieunan Postaga (AI) asisten manggihan snippét konci na informasi ku kituna anjeun bisa disebatkeun nasehat husus yén kontak target Anjeun geus dibikeun tur nyieun surelek Anjeun leuwih pribadi.

Postaga hadir sareng pilihan kampanye pra-tulisan anu parantos kabuktosan efektif, kalebet:

  • Pencakar Langit (Multiscraper) kampanye dimana anjeun nawiskeun eusi sorangan hadé ti pesaing anjeun dina situs pihak-katilu nu geus backlinked ka aranjeunna.
  • Penjualan Generasi teureuh kampanye dimana anjeun tukang ngaput kampanye husus pikeun Ecological anjeun sarta sasaran prospek luyu.
  • Podcast Tamu teureuh dina podcast anu béda pikeun ngahontal pamirsa énggal sareng ngamajukeun kapamimpinan, produk, atanapi jasa anjeun.
  • Tamu Post teureuh dina publikasi relevan pikeun ngawangun jangkauan anjeun ogé rankings search engine ku backlinks.
  • Jaringan teureuh dimana anjeun tiasa ngawangun hubungan sareng tumbuh ku ngabagi média sosial sareng advokasi.
  • ulasan drive dimana anjeun menta testimonials sarta ratings ti konsumén saméméhna anu senang jeung produk atawa jasa anjeun.
  • Tambahkeun Produk Anjeun kana daptar dina situs pihak katilu anu ngamajukeun pesaing anjeun.
  • Sumberdaya teureuh pikeun ngamajukeun pamimpin atanapi kontén anjeun pikeun roundups ahli atanapi artikel sumber dina situs pihak katilu.

Postaga ngaheéat anjeun tina kudu sacara manual scour pikeun kontak katuhu, manggihan kontak paling relevan pikeun tiap kasempetan. Anjeun tiasa mendakan alamat emailna, cecekelan Twitter, sareng profil LinkedIn. Anjeun tiasa nambihan jalma-jalma ieu langsung kana sistem manajemén hubungan palanggan sareng tambahkeun kana kampanye anjeun.

Anjeun tiasa nyetél sababaraha némpél dina kampanye teureuh anjeun sareng ngajadikeun otomatis pamundut janten anjeun kedah ngantosan réspon anjeun.

Sareng, tangtosna, anjeun tiasa ngalaporkeun lengkep ngeunaan kampanye anjeun.

Ngalaporkeun teureuh Postaga

jeung Postaga, Anjeun tiasa ngajadikeun otomatis kampanye teureuh calakan... targeting prospek katuhu jeung pesen katuhu pikeun attain ongkos respon unggul.

Mimitian Kampanye Outreach Anjeun!

Panyingkepan: Abdi apiliasi pikeun Postaga sareng kuring nganggo tautan éta dina tulisan ieu.