Postano 2.5: Nambihan Kreativitas sareng Kustomisasi Pikeun Visualisasi Tampilan Sosial

platform kreativitas sosial

Kami parantos nyerat perkawis anu endah pusat paréntah média sosial sareng tampilan arena didukung ku Postano, sponsor situs ieu. Postano mangrupikeun platform anu kami anggo pikeun ngatur bar footer kami anu nembongkeun postingan sebutan sponsor kami dina média sosial. Postano terus ngembangkeun na tawaran pamasaran visual dina rilis anu pang anyarna, gancang janten platform ngarah pikeun mintonkeun eusi dihasilkeun ku pamaké pikeun olahraga, mode, barang produk konsumén, hiburan, perjalanan, sareng iklan sareng agénsi acara nangtung.

LA Kings nganggo visualisasi Poto Mozaik, diwangun ku foto kipas anu ditandé #WeAreAllKings, dina halaman hareupna saatos meunang Piala Stanley.

postano-hatur nuhun

Pelepasan Postano versi 2.5 kalebet pilihan panyaringan sosial canggih, Editor Gaya pikeun visualisasi khusus, visualisasi data dinamis anyar, sareng paningkatan produk sanés. Babarengan tambihan ieu nyiptakeun platform canggih anu kuat pikeun mérek pikeun mendakan penggemarna, sareng gancang nyusun sareng nyebarkeun eusi kipas anu pangsaéna sadayana tina dasbor tunggal.

Ngahijikeun eusi sosial tina kampanye kana lingkungan sapertos acara, toko eceran, stadion, sareng lobi ngarobih kumaha mérek mikawanoh kipas panggedena sareng ngaktipkeun para nasabah. Kalayan pelepasan ieu, kami parantos nyayogikeun palanggan sareng sababaraha alat anu kuat pikeun ngabantosan kreativitasna. Pelanggan kami ngusahakeun nyandak visualisasi tampilan sosialna ka tingkat salajengna, sareng ku fitur-fitur anyar konci ieu, aranjeunna tiasa ngalakukeun kreatif sareng imajinatip, sareng leres-leres ngahasilkeun pangalaman hiji-hiji-hiji. Justin Garrity, SVP, Postano

  • Gaya Éditor - Hiji set alat dina layar, anu ngamungkinkeun merek pikeun nyiptakeun visualisasi sosial khusus kalayan kamampuan ngarobih font, warna, sareng milih tina sababaraha témplat anu pikaresepeun. Gaya Editor kalebet éditor CSS pikeun masihan désainer wéb pikeun kadali anu pernah aya dina tampilan sareng perasaan visualisasiana. Gaya Editor ogé kaasup kamampuan pikeun nambihan gambar sareng ngalebetkeun eusi sponsor salaku pandangan interstitial dina tampilan.
  • Aliran pinter - Nyayogikeun sababaraha kadali nyaring pikeun kalebet sareng henteu nyebatkeun sebutan, hashtags, sareng istilah konci sanés. Smart Streams ngamungkinkeun mérek pikeun nyaluyukeun konténna ku cara anu leres pikeun ningkatkeun prosés kurasi sareng pamilihan UGC. Alat-alat Postano Platform ieu ngabantosan mérek ngagambarkeun kualitas unikna pikeun pamirsa konci, sareng ngajantenkeun carita éta ku visualisasi sosial saderhana.
  • Visualisasi data anyar anu kuat - Visualisasi mosaik poto énggal (gambar di handap ieu), panyungsi lokal pikeun nyegah sambungan internét tina pangaruh tampilan, kamampuan organisasi pamantauan sosial anu langkung gampang, sareng perbaikan gancang.

Antarmuka Smart Streams ngamungkinkeun merek pikeun nyiptakeun aliran khusus eusi kipas anu disaring pikeun kabutuhan kampanye sosial anu pas.

postano-hashtags

Gaya Editor masihan mérek kadali lengkep pikeun nyiptakeun sareng ngarobih visualisasi sosial pikeun tampilan.

postano-style-editor

Postano mangrupikeun real-time, platform pamasaran visual anu mendakan sareng ngagulung eusi kipas sosial anu pangsaéna sareng nyebarkeun éta kontén salaku visualisasi anu ngajentul di wéb, tampilan layar sélulér sareng live pikeun industri sapertos olahraga, ritel, acara sareng sajabina. Postano parantos damel bareng sareng mérek utama pikeun nyiptakeun platform pikeun mérek sareng penggemar pikeun nyaritakeun caritaanna babarengan. Pelanggan Postano kalebet BCBG, CFDA, Evernote, Google, LA Kings, Oregon Ducks, YOOX, sareng seueur deui anu sanés.

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Henteu dipikaresep Gavin - Postano leres-leres khusus kana perusahaan anu gaduh tampilan tampilan visual, sapertos situs ritel, korporasi, acara sareng konferensi, sareng arena olahraga!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.