Postano Ngembangkeun Pusat Komando Media Sosial Olahraga

Screen Shot 2013 11 12 di 1.17.40 AM

Rada rada mekar ti saprak éta pusat paréntah média sosial pencét adegan. Anjeun panginten parantos maca perkawis éta dina olahraga nalika réréncangan urang di Radious ngembangkeun éta pusat paréntah média sosial munggaran pikeun Super Saeful di Indianapolis. Konci pikeun pusat komando nyaéta opat tujuan…

  • kasalametan - ngaréspon heula kana masalah atanapi krisis anu berorientasi kana kaamanan.
  • palayanan - ngaréspon kana dialog négatip anu aya hubunganana sareng kota atanapi kajadian.
  • sinyalna - terang naon anu kajantenan iraha sareng dimana, candak teras terbitna.
  • Gedekeun - mendakan dialog positip, atanapi kontén konsumén positip, sareng nguatkeunana.

Téknologi parantos ngaktipkeun kamampuan integrasi tambahan ayeuna - sareng sponsor kami, Postano, nyaéta payuneun ngembangkeun pusat komando média sosial olahraga paling canggih di planét ieu.

guha-guha

Pusat paréntah média sosial ieu mangrupikeun hub sosial anu seuseueurna digunakeun pikeun monitoring, sareng masing-masing pangguna bakal ngabales ngalangkungan alat lokalna. Postano parantos nyandak pusat komando média sosial ka jangkung énggal kalayan nyandak pusat tina alat monitoring kana alat penerbitan proaktif. Postano ngagabungkeun aranjeunna Hub Sosial, Pusat Paréntah, Acara sareng Tembok Sosial jeung Mobile pikeun nyiptakeun pangalaman anu jero pisan anu mana eusi tiasa didaptarkeun, dikurasi sareng diterbitkeun sadayana sacara real-time!

Pangalaman dinten gim saéstuna unik, sareng Sun Devil Athletics tujuanna pikeun nyayogikeun penggemar urang pangalaman interaktif di Stadion Sun Iblis. Kalayan papan vidéo Postano sareng integrasi halaman wéb, urang tiasa nyorot eusi kipas tina jaringan sosial sapertos Twitter, Instagram, sareng Facebook dina papan vidéo nalika acara atletik ASU sareng ningkatkeun keterlibatan kipas sadayana. Grace Hoy, Koordinator Média Sosial ASU

Postano, Platform sosial TigerLogic Corporation, ayeuna ngamungkinkeun paguron luhur pikeun nyiptakeun pusat paréntah média sosial sareng ngamanfaatkeun kakuatan média sosial penggemar olahraga atlit. Universitas Virginia, Universitas Oregon, Arizona State University, sareng anu sanésna nganggo produk Postano pikeun nambihan tujuan sareng kasempetan tambahan ka pusat paréntah média sosial:

  • kumpulan - kamampuan pikeun ngumpulkeun aset visual (poto sareng video) sacara real-time.
  • Kurasi - kamampuan ngabagi, méré tag sareng nyaring data anu bakal datang pikeun panggunaan.
  • mamerkeun - ningalikeun tulisan média sosial kipas-sentris sareng gambar nalika maén bal kuliah.

ASU

Jaringan sosial mangrupikeun saluran média anu paling populér pikeun penggemar atletik kuliah pikeun kalibet, ngagungkeun sareng ngabagi momen gim anu hadé salami pertandingan sareng acara langsung. Nalika pameget ningali poto, pidéo, sareng pesen na tina Instagram, Twitter, Facebook, Vine, sareng anu sanésna ditampilkeun dina layar ageung salami acara éta, dursasana sareng partisipasi naék pisan ti penggemar sanés. Lonjakan kagiatan riak di wéb sareng bahkan ningkatkeun keterlibatan para penggemar anu henteu hadir, dugi ka, salami, sareng saatos dinten gim.

postano-tampilan

Postano ngamungkinkeun sakola inovatif pikeun nyayogikeun pandangan holistik kana paguneman ieu ka para penggemarna, ngawangun hubungan jangka panjang anu bermakna ku cara ngagunakeun campuran visual kontén sosial dina wéb, dina aplikasi seluler, sareng dina tampilan ageung anu disimpen di lokasi strategis anu nampilkeun eusi sosial ku cara anyar anu dinamis nalika acara olahraga langsung.

Salaku tambahan pikeun produk ieu, Postano nyayogikeun pilihan desain khusus pikeun pangalaman mérek universitas anu optimal sareng dukungan anu tetep dina tampilan fisik sareng monitor dina lokasi. Postano parantos damel bareng sareng BPS Sports College Network pikeun ngabantosan nyayogikeun program atletik anu nganggo aksés kana platform média sosial anu kuat ku Postano. Éta top 10 Program ngamungkinkeun kolaborasi antara mitra paguron luhurna pikeun naratas pangalaman sosial.

One comment

  1. 1

    Ditiup jauh ku setelan éta. Abdi ngarepkeun kantor biasa, tapi kuring salah. HQ maranéhanana perenahna deukeut tempat aksi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.