501 Potong kompas Copywriting ku Amy Harrison

Copywriting

Amy Harrison, panulis naskah pikeun pangusaha sareng palatih, parantos dipidangkeun dina blog copywriting pangsaéna dina internét. Amy parantos ngaluarkeun ebook kanggo $ 17 yén référénsi tina sababaraha frasa sareng kecap karesepna ogé sababaraha kecap sareng frasa anu anjeunna perhatoskeun seueur raksasa blogging sareng copywriting anu dianggo.

Pitunjuk Pintasan Copywriting Ngawengku:

copywriting-frasa

  • 30 Cara pikeun judul killer - Di dieu anjeun kéngingkeun 30 témplat (sareng saran ngeunaan kecap naon anu anjeun kedah anggo pikeun ngeusian tempat kosong) supados anjeun tiasa nyiptakeun judul pikeun bisnis atanapi blog anjeun anu ngawartosan ka palanggan naon anu anjeun laksanakeun (sareng naha aranjeunna kedah tetep maca ) dina detik.
  • 104 Frasa pikeun ngajaga obrolan - Anjeun terang kumaha sabagian panulis ngatur pikeun ngajaga nada paguneman kasual ku éta sahingga anjeun resep nyambungkeun ka jalma anu saleresna tibatan maca pitunjuk ka pamuter DVD anjeun? Nya ieu kecap sareng frasa paguneman pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun hal anu sami.
  • 54 Cara pikeun motong fluff - Nalika urang capé kami ngamimitian ngobrolkeun "hal" sareng "barang" sareng sadaya kecap "anjeun henteu leres-leres ngawartosan naon-naon anu khusus" anu tiasa ngajantenkeun tulisan anjeun minangka tempat anu hilap di tempat anjeun tinggaleun konci mobil anjeun ... Bagian ieu nunjukkeun anjeun kumaha carana nyingkahan ieu.
  • 75 Frasa pikeun tambihan POW! - Nyobian tetep énergi peppy éta saatos draf ka-3 anjeun rumit, sareng gampang dialihkeun kana bahasa "hébat, leres pisan, super hébat" anu pikaresepeun sapertos eusi laci salad dina kulkas kuring. Anggo kecap-kecap ieu nalika anjeun badé disada sapertos énergi anak anjing anu pikaresepeun. (Perhatosan - Ieu mangrupikeun kecap anu POWerful, anjeun ngan ukur peryogi percikan cahaya pikeun nyalin salinan atanapi pos blog anjeun hirup!)
  • 87 Cara pikeun nyét nyeri palanggan anjeun - Langkung deskriptif anjeun ngeunaan masalah atanapi masalah anu disanghareupan ku palanggan, langkung seueur aranjeunna bakal resep kana naon anu anjeun carioskeun ngeunaan éta. Tuduhkeun aranjeunna jelas yén anjeun ngartos persis naon anu aranjeunna ngalaman.
  • 80 Frasa pikeun nunjukkeun aranjeunna kumaha anu bakal aranjeunna rasakeun - Saatos ngalukis gambar kanyeri aranjeunna, anjeun kedah tiasa ngajelaskeun kumaha luar biasa anu bakal aranjeunna rasakeun saatos aranjeunna daptar kana blog anjeun, mésér produk anjeun atanapi ngiring leres? Lebetkeun kana bagian ieu nalika anjeun kedah ngajelaskeun sadaya hasil anu luar biasa anu tiasa diarepkeun tina damel sareng anjeun.
  • 71 Cara pikeun nutup perjanjian - Henteu janten masalah upami anjeun ngan ukur hoyong pemirsa tetep maca, atanapi ngadaptarkeun buletin anjeun, atanapi gabung sareng klub kaanggotaan anjeun atanapi mésér ebook anjeun kedah masihan aranjeunna terang naon anu kedah dilakukeun sareng kunaon aranjeunna kedah dilakukeun. ieu. Frasa ieu nunjukkeun yén aya langkung ti 1 cara pikeun konsumén anjeun nyandak tindakan.
  • Frasa kapribadian ” - kalebet mangrupikeun bagian dimana anjeun tiasa ngarekam frasa kapribadian anjeun nyalira, atanapi frasa sanés anu panginten khusus pikeun pasar target anjeun, daérah sareng istilah "anjeun-isme" anu leutik. Anjeun bakal reuwas kumaha gampangna ieu tiasa ngaleungit tina tulisan anjeun kecuali anjeun sadar kalebetkeunana.

Anggo tautan afiliasi kami sareng grab salinan buku anu luar biasa ieu ayeuna!

501 Potong kompas Copywriting

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.