Manajemén Komunitas Rengse Katuhu

manajemén komunitas

Sanaos kalungguhanana tiasa bénten-bénten salah sahiji industri ka anu salajengna, manajer komunitas biasana anu tanggel waler pikeun pertumbuhan audién mérek sareng Dursasana. Salawasna anu pangpayunna nyayogikeun kabutuhan sareng pamundut klién anjeun, aranjeunna tetep fokus kana anu pangsaéna pikeun perusahaan anjeun: ngabantosan ngajaga pameget komunitas merek, ngéléhkeun troll anu teu tiasa dihindari, sareng ningkatkeun persépsi brand anjeun sacara umum.

Naha milah-milah tulisan sareng pesen, ngatur acara, atanapi ngajantenkeun umpan balik négatip janten positip, manajer komunitas mangrupikeun sasak pamungkas antara komunitas palanggan sareng mérek anjeun ... nyulap sababaraha tugas sareng tanggung jawab sakaligus. Di hiji sisi, aranjeunna méré ilham ka para pendukung pikeun janten juara — masihan aranjeunna pangakuan online, status moderator, sareng aksés éksklusif pikeun inpormasi perusahaan. Di sisi anu sanésna, aranjeunna ngaidentipikasi, meunteun, sareng ngabéréskeun konflik sareng ragrag diantara anggota komunitas, ngajaga umpan balik négatip tina mangaruhan gambar perusahaan anjeun.

Kumaha aranjeunna ngahontal tujuan anu kandel sapertos kitu? Numutkeun kana Kéngingkeun Kapuasan, ngajaga komunitas anu raket nyaéta nangtang tapi pasti tiasa dilakukeun pikeun anu leres-leres perlengkapan. Pariksa milikna sumberdaya manajer komunitas sareng pituduh pikeun hasil:

Champs_v_Trolls_FINAL

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.