Kakuatan Di-Jalma

kakuatan tina jalma

Sababaraha taun ka pengker, urang leres-leres rapat sareng sababaraha dewan di Cisco via telepresence sareng éta henteu pondok tina endah pisan. Nyarios ka batur sapuratina sareng tatap muka ngagaduhan nilai anu luar biasa. Jalma-jalma di Cisco satuju sareng parantos ngaluarkeun ieu infographic dina kakuatan rapat di-jalma.

Tungtutan pasar globalisasi anu disebarkeun parantos ngarobih cara organisasi komunikasi sareng kolega, pemasok / mitra, sareng konsumén anu tiasa dipisahkeun ku jarak anu jauh. Survei global anu dilakukeun ku The Economist Intelligence Unit, disponsoran ku Cisco, menilai séntimén pamimpin bisnis 862 ngeunaan nilai rapat di-jalma sareng pangaruhna kana langkung ti 30 prosés bisnis. Janten, naon putusanana? Naha komunikasi Di-jalma sakumaha kawasa sakumaha anu urang pikirkeun?

Infographic ngagambarkeun hasil tina a survey global anu dilakukeun ku The Economist Intelligence Unit, disponsoran ku Cisco, anu nganilai séntimén pamimpin bisnis 862 ngeunaan nilai rapat pribadi sareng pangaruhna kana langkung ti 30 prosés bisnis.

infographic pip

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.