PowerChord: Manajemén Timbal Lokal Terpusat sareng Distribusi pikeun Merek Distribusi Dealer

Powerchord terpusat Dealer Manajemén kalungguhan sarta Distribusi

Merek anu langkung ageung kéngingkeun, bagian anu langkung gerak muncul. Merek anu dijual ngaliwatan jaringan dealer lokal gaduh set tujuan bisnis, prioritas, sareng pangalaman online anu langkung kompleks pikeun dipertimbangkeun - tina sudut pandang merek dugi ka tingkat lokal.

Merk hayang gampang kapanggih jeung dibeuli. Dealers hoyong ngawujud anyar, lalulintas suku leuwih, sarta ngaronjat jualan. Konsumén hoyong ngumpul inpormasi tanpa gesekan sareng pangalaman mésér - sareng aranjeunna hoyong gancang.

Poténsi kalungguhan penjualan tiasa ngejat dina sakedap panon.

Mun dealer a ngahontal kaluar dina lima menit versus 30 menit, odds nyambungkeun live ngaronjatkeun 100 melu. Jeung Chances hiji kalungguhan dikontak dina lima menit luncat ku 21 kali.

Jualan Resourceful

Masalahna nyaeta jalur meuli jarang gancang atawa frictionless pikeun produk dealer-dijual. Naon anu lumangsung nalika palanggan ninggalkeun situs wéb anu dikurasi sacara saksama pikeun nalungtik dimana mésér sacara lokal? Naha éta kalungguhan disalurkeun ka dealer lokal ngarobih atanapi éta ngumpulkeun lebu dina koropak? Kumaha gancang tindak lanjut lumangsung - upami sadayana?

Éta mangrupikeun jalur anu biasana ngandelkeun dokuméntasi anu leupas sareng prosés anu teu konsisten. Éta jalan anu pinuh ku kasempetan anu lasut pikeun sadaya pamangku kapentingan.

Sareng éta dirobih ku otomatisasi parangkat lunak.

Ihtisar Platform PowerChord

PowerChord mangrupikeun solusi SaaS pikeun merek anu dijual dealer khusus dina manajemén sareng distribusi kalungguhan lokal. Platform terpusat ngahijikeun alat CRM anu paling kuat sareng fungsi ngalaporkeun pikeun maksimalkeun pitunjuk dina tingkat lokal ngaliwatan otomatisasi, kagancangan, sareng analisa. Pamustunganana, PowerChord mantuan merek ngawangun hubungan jeung konsumén maranéhanana dimimitian ku jaringan dealer maranéhanana, jadi teu aya kalungguhan unturned.

Powerchord Lead Manajemén jeung Distribusi

Merek sareng padagang tiasa duanana ngagunakeun PowerChord Pusat Paréntah. Ngaliwatan Pusat Komando, merek tiasa sacara otomatis ngadistribusikaeun petunjuk - henteu masalah ti mana asalna - ka dealer lokal.

Dealers anu empowered ngahurungkeun pamadegan ngawujud kana jualan. Unggal dealer boga aksés ka parabot manajemén kalungguhan pikeun ngatur corong jualan lokal maranéhanana. Sadaya karyawan di dealership tiasa ngaksés inpormasi kalungguhan pikeun ngagancangkeun kontak munggaran sareng ningkatkeun kamungkinan penjualan. Salaku ngarah kamajuan ngaliwatan corong jualan, dealers bisa nambahkeun catetan jadi dulur tetep dina kaca sarua.

Pelaporan kalungguhan lokal ngagulung ka merek supados kapamimpinan penjualan tiasa gampang ngawas kamajuan di sadaya lokasi.

Kusabab kontak gancang mangrupikeun konci pikeun nutup penjualan, sadaya platform PowerChord ngutamakeun kagancangan. Merek sareng dealer langsung dibéjaan ngeunaan petunjuk énggal - kalebet ngalangkungan SMS. Ieu tiasa janten bantosan ageung pikeun karyawan dealer lokal anu henteu biasana kabeungkeut kana méja sareng komputer sadinten. PowerChord ogé nembé ngaluncurkeun One Click Actions, fitur anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngapdet status kalungguhan dina email béwara tanpa kedah log in ka Pusat Komando.

Powerchord Analytics sarta Ngalaporkeun

PowerChord sentralisasi ngalaporkeun pikeun ngaoptimalkeun usaha penjualan lokal merek. Éta bisa nempo interaksi kalungguhan dealer lokal - kaasup clicks-to-panggero, clicks pikeun arah, sarta kiriman formulir kalungguhan - dina hiji tempat tur tingal kumaha aranjeunna trend kana waktu. Dashboard ogé ngamungkinkeun para pemasar pikeun ngukur tren toko lokal, sapertos produk, halaman, sareng CTA anu berprestasi luhur, sareng meunteun kasempetan anyar pikeun konvérsi.

Sacara standar, ngalaporkeun ngagulung - hartina unggal dealer ngan bisa ningali data maranéhanana, manajer bisa ningali data unggal lokasi nu aranjeunna tanggung jawab, nepi ka pintonan global sadia pikeun merek. Idin bisa disaluyukeun pikeun ngawatesan aksés ka data ieu lamun diperlukeun.

Pamasar merek ogé tiasa nampi wawasan kumaha kampanye pamasaran lokalna, kalebet biaya per paguneman, klik, konvérsi sareng tujuan anu sanés. Fitur Analytics sareng Pelaporan PowerChord ngahubungkeun titik-titik antara kalungguhan sareng pendapatan, ngamungkinkeun merek nyarios:

Usaha pamasaran digital urang dipasangkeun sareng manajemén kalungguhan sareng usaha distribusi nyumbangkeun pendapatan $50,000; 30% tina éta dirobih janten penjualan, ngahasilkeun 1,000 lead bulan kamari.

Ngahijikeun ieu sadayana: Grasshopper Mowers nganggo PowerChord pikeun ningkatkeun situs web dealer lokal sareng ningkatkeun kalungguhan 500%

Mower Simeut mangrupakeun produsén mowers kelas komérsial dijual sacara éksklusif ngaliwatan jaringan kurang leuwih 1000 dealers bebas nasional. Pausahaan terang aya kasempetan pikeun narik para nasabah anyar sareng ningkatkeun pangsa pasarna. kasempetan éta aya dina leungeun dealers lokal.

Saméméhna, nalika konsumén poténsial ngajajah garis produk dina ramatloka Grasshopper, kasempetan jualan diluted nalika aranjeunna diklik ngaliwatan situs dealer lokal. Branding Grasshopper ngiles, sarta situs dealer némbongkeun garis parabot competing nu lacked informasi toko localized, ngabalukarkeun kabingungan customer. Hasilna, dealers leungit tetempoan ti kalungguhan maranéhna mayar na berjuang pikeun nutup jualan.

Langkung ti genep bulan, Grasshopper damel sareng PowerChord pikeun ngaoptimalkeun perjalanan merek-ka-lokal na ku fokus kana petunjuk, nyiptakeun konsistensi merek digital, nerapkeun otomatisasi, sareng ngadukung usaha dealer di pasar. Grasshopper ningkat kalungguhan ku 500% sareng penjualan timbal-dihasilkeun online ku 80% dina taun kahiji.

Unduh Studi Kasus Pinuh Ieuh

Anjeun ngagaduhan kalungguhan. Ayeuna Naon?

Salah sahiji tantangan anu disanghareupan ku usaha nyaéta ngarobih petunjuk kana penjualan. Dollar pamasaran signifikan spent attracting konsumén. Tapi upami anjeun henteu ngagaduhan sistem pikeun ngaréspon kana petunjuk anu anjeun hasilkeun, maka dolar bakal dibuang. Panaliti nunjukkeun ngan ukur satengah tina sadaya petunjuk anu leres-leres dihubungi. Modal dina moméntum taktik pamasaran anjeun ku ngalaksanakeun prakték pangurus kalungguhan anu paling hadé pikeun mangaruhan sacara signifikan penjualan anjeun.

  1. Ngabales Unggal Anjog - Ieu mangrupikeun waktosna pikeun ngabagi inpormasi anu berharga ngeunaan produk atanapi jasa anjeun sareng ngabantosan palanggan dina nyandak kaputusan pameseran. Éta ogé waktos pikeun cocog kalungguhan sareng nangtukeun tingkat kapentingan unggal calon nasabah. Ngagunakeun komunikasi relevan sarta pribadi bakal naekeun konvérsi.
  2. Tanggapan Gancang penting pisan - Nalika palanggan ngeusian formulir kalungguhan anjeun, aranjeunna siap nyandak léngkah salajengna dina perjalanan pameseranna. Aranjeunna parantos ngalaksanakeun panalungtikan anu cekap pikeun narik minat produk anjeun sareng siap ngadangu ti anjeun. Numutkeun InsideSales.com, marketers anu nuturkeun nepi ka web ngawujud dina 5 menit anu 9 kali leuwih gampang pikeun ngarobah éta.
  3. Ngalaksanakeun Prosés Tuturkeun - Penting pikeun gaduh strategi anu ditetepkeun pikeun nuturkeun petunjuk. Anjeun teu hoyong sono kasempetan ku henteu nuturkeun langsung atanapi hilap sadayana. Anjeun tiasa nimbangkeun investasi dina CRM upami anjeun henteu acan - ku cara ieu anjeun tiasa ngajaga tanggal susulan, catetan rinci ngeunaan konsumen, bahkan ngiringan deui dina waktos engké.
  4. Kalebet Mitra Utama dina Strategi anjeun - Pikeun merek anu dijual dealer, penjualan lumangsung sacara pribadi di tingkat lokal. Éta hartina dealer lokal nyaéta titik touch panungtungan saméméh nutup. Empower jaringan dealer anjeun kalawan parabot pikeun mantuan aranjeunna nutup - naha éta eusi nu bakal ngajadikeun eta smarter on produk Anjeun atawa solusi otomatis pikeun mantuan kalawan manajemén kalungguhan jeung waktu respon.

Kéngingkeun langkung seueur sumber dina blog PowerChord