PowerInbox: Platform Pesen Multichannel Lengkap Pribadi, Otomatis

surélék Marketing

Salaku pamasar, urang terang yén ngalaksanakeun pemirsa anu leres ku pesen anu leres dina saluran anu leres penting, tapi ogé sesah pisan. Kalayan seueur saluran sareng platform — ti média sosial dugi ka média tradisional — sesah terang dimana diinpéstasi usaha anjeun. Sareng, tangtosna, waktos mangrupikeun sumber anu terbatas — aya deui anu langkung seueur pikeun dilakukeun (atanapi anu anjeun tiasa lakukeun), tibatan aya waktos sareng staf pikeun ngalaksanakeunana. 

Penerbit digital ngaraos tekanan ieu panginten langkung ti industri anu sanés, ti toko berita tradisional dugi ka blog resep, gaya hirup sareng ceruk, publikasi minat khusus. Kalayan kapercayaan kana média dina taneuh anu goyah, sareng naon anu sigana saéna sajuta toko béda-béda sadayana bersaing pikeun perhatian konsumen, ngajaga pamirsa tetep sanés ngan ukur prioritas - éta masalah salamet.

Sakumaha dipikaterang ku pamasar, panerbit gumantung kana iklan pikeun ngajaga lampu hérang sareng sérverna hérang. Sareng kami ogé terang yén kéngingkeun iklan éta di payuneun target target anu leres penting pisan pikeun ngajalankeun pendapatan. Tapi nalika cookies pihak katilu janten luntur, penargetan pemirsa parantos janten tantangan anu langkung ageung.

Konsumén dinten ayeuna gaduh ekspektasi anu luhur pisan pikeun personalisasi — nyatana, ampir 3 ti 4 nyarios aranjeunna moal kalibet kalayan eusi pamasaran kecuali upami éta disesuaikan pikeun kapentingan aranjeunna. Éta mangrupikeun perhatian anu ageung pikeun duanana panerbit sareng pemasar — ​​nohonan standar anu luhur beuki tangguh sabab masalah privasi data tabrakan sareng standar anu langkung luhur pikeun personalisasi. Sigana urang sadayana kajiret ku Nyekel 22!

Platform PowerInbox ngajawab privasi / personalisasi paradoks pikeun panerbit, ngamungkinkeun aranjeunna ngirim pesen otomatis, dipersonalisasi ka palanggan ngalangkungan email, wéb, sareng push notifikasi - sapinuhna milih saluran. Kalayan PowerInbox, penerbit ukuran naon waé tiasa ngirim kontén anu pas pikeun jalma anu leres ngalangkungan saluran anu leres pikeun ngajalankeun réspon. 

Personalisasi Kandungan Dumasar kana Email

Kieu carana jalanna: Kahiji, PowerInbox nganggo alamat email palanggan - sanés cookies - pikeun ngaidentipikasi éta di sadaya saluran. Kunaon email? 

  1. Éta milih-milih, janten pangguna ngadaptarkeun / satuju nampi kontén, henteu sapertos cookies anu beroperasi di tukangeun layar.
  2. Éta terus-terusan sabab kaiket sareng jalma anu saleresna, sanés alat. Cookie disimpen dina alat, anu hartosna penerbit henteu terang yén éta mangrupikeun pangguna anu sami nalika aranjeunna angkat tina nganggo iPhone kana laptopna. Kalayan email, PowerInbox tiasa ngalacak paripolah pangguna ngalangkungan alat sareng saluran nyalira sareng sasaran eusi anu pas kalayan pantes.
  3. Éta langkung akurat. Kusabab alamat email jarang dibagi, data na unik pikeun individu éta, sedengkeun cookies ngumpulkeun data dina unggal pangguna alat éta. Janten, upami kulawarga ngabagi tablet atanapi laptop, salaku conto, data cookie mangrupikeun kekecohan ibu, bapak, sareng murangkalih, anu ngajantenkeun nargetkeun ampir teu mungkin. Kalayan email, data dihijikeun langsung ka masing-masing pangguna.

Sakali PowerInbox ngaidentipikasi palanggan, mesin AI na teras terang yén kapentingan pangguna dumasar kana preferensi sareng tingkah laku anu dikenal pikeun ngawangun profil pangguna anu pas. Samentawis éta, solusina ogé ngaliwat eusi panerbit pikeun nyocogkeun eusi anu aya hubunganana sareng pangguna dumasar kana profil sareng kajadian anu dipikaterang sacara real-time. 

PowerInbox teras sacara otomatis nganteurkeun éta eusi anu dikurasi ka pangguna ngalangkungan email wéb atanapi push notification dumasar kana saluran anu mana anu nunjukkeun ngajurung Dursasana pangluhurna. Nalika platform jalan, éta teras-terasan nyaring kurasi kontén sareng teras-terasan ngamutahirkeun modél pikeun personalisasi anu langkung tepat. 

Kusabab eusina saluyu pisan sareng manpaatna, palanggan langkung condong pencét, nyetir Dursasana sareng pendapatan pikeun eusi monetisasi penerbit. Malah langkung saé, PowerInbox nawiskeun pilihan monetisasi internal, ngamungkinkeun panerbit ngalebetkeun kontén iklan langsung kana email sareng push notification. 

Kesederhanaan set-it-and-forget-it tina platform ngamungkinkeun penerbit ngajaga pamirsa tetep sareng eusi anu dikurasi masing-masing dina skala naon-anu henteu tiasa dilakukeun tanpa platform otomatis PowerInbox. Sareng, kusabab sisipan iklan kajadian sacara otomatis, éta ngahémat penerbit sajumlah ageung waktos dina pormat sareng inventarisasi perdagangan manusa. Éta ogé ngahijikeun sareng Google Ad Manager, ngamungkinkeun para penerbit narik iklan langsung tina inventaris online anu aya kalayan praktis teu aya upaya.

Kunaon Pemasar Kedah Perhatosan

Platform PowerInbox kedahna aya dina radar pemasar kusabab dua alesan: 

  1. Ampir unggal mérek mangrupikeun panerbit jaman ayeuna, ngadistribusikaeun eusi blog, promosi email sareng bewara push ka palanggan. Pemasar ogé tiasa nerapkeun platform PowerInbox pikeun ngatur personalisasi sareng distribusi eusi multichannel, komo monetisasi. Merek tiasa ngalebetkeun iklan pasangan kana emailna atanapi teundeun rekomendasi produk sorangan salaku "iklan" kana email transaksional, nunjukkeun sababaraha sarung tangan anu saé pikeun ngahiji sareng sapatu bot anyar éta, salaku conto.
  2. Iklan sareng penerbit digital nganggo platform PowerInbox mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun nempatkeun mérek anjeun payuneun audién anu kacida sasaran sareng aktipitas. Malah sateuacan pandemi, 2/3 palanggan nyarios yén aranjeunna bakal pencét dina iklan dina buletin email. Salami genep bulan terakhir, PowerInbox parantos ningali kanaékan email dibuka kana 38%, anu hartosna Dursasana email janten skyrocketing. Sareng 70% pangguna parantos ngalanggan push notification, janten aya poténsial ageung ogé.

Salaku pemirsa ngarepkeun langkung seueur ti para pemasar dina hal personalisasi sareng eusi anu dikurasi khusus, platform sapertos PowerInbox nyayogikeun AI sareng otomatisasi anu tiasa ngamungkinkeun urang pikeun ngahontal standar anu luhur dina skala. Sareng, ku masihan pemirsa langkung seueur kana anu aranjeunna pikahoyong, urang tiasa ngawangun hubungan anu langkung kuat, langkung aktipitas anu ngadorong kasatiaan sareng pangasilan.

Kéngingkeun Demo PowerInbox

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.