9 Tip pikeun Nyiptakeun Presentasi PowerPoint Épéktip

tips presentasi powerpoint

Abdi nuju siapkeun presentasi anu kuring lakukeun sakitar 7 minggu ti ayeuna. Sedengkeun panyatur anu sanésna kuring terang bakal ngulang deui presentasi bulukan anu sami teras-terasan, biantara kuring sigana siga anu hadé nalika kuring nyiapkeun, ngajantenkeun pribadi, praktek jeung sampurna aranjeunna jauh sateuacan acara.

Tujuanana kuring henteu pernah ngadikte naon anu aya dina layar, éta mendesain slide anu luar biasa anu tiasa dianggo sareng paréntah. Ieu ningkatkeun kognisi boh mémori. Kusabab ampir satengah jalma langkung resep ningali dokter gigi ti dumuk nampilkeun presentasi, kuring teras waé miceun humor ogé!

Nurutkeun hiji survey Prezi anyar, 70% padamel Amerika anu masihan presentasi nyarioskeun kamampuan presentasi penting pikeun kasuksésanna dina damel

Clémence Lepers ngabantosan bisnis ngawangun garing, pitik najong burit anu ngajurung sareng nutup langkung seueur penjualan. Anjeunna nuju ngahijikeun infographic ieu 9 Tips kanggo Presentasi anu Épéktip:

  1. Ketahui Penonton Anjeun - Saha aranjeunna? Naha aranjeunna aya? Naha aranjeunna paduli? Naon anu aranjeunna kedah sareng hoyong?
  2. Nangtukeun Tujuan Anjeun - Pastikeun aranjeunna SMART = spésifik, bisa diukur, kahontal, réalistis, sareng didorong ku waktos.
  3. Karajinan Pesen anu Mending - Tetep saderhana, beton, kredibel, sareng manpaat.
  4. Ngadamel Gariswanci - Dimimitian ku perkenalan kunaon jalma paduli, ngajelaskeun manpaatna, ngadukung pesen anjeun ku kanyataan, jaga hiji sub-pesen per slide, sareng ditungtungan ku ajakan-to-action khusus.
  5. Susun Unsur Gésér - Anggo ukuran font, bentuk, kontras sareng warna pikeun nyiptakeun kesan.
  6. Ngawangun Téma - Pilih warna sareng font anu ngagambarkeun anjeun, perusahaan, sareng jurus anjeun. Kami nyobian mérek presentasi kami sapertos situs kami janten aya pangakuan.
  7. Anggo Unsur Visual - 40% jalma bakal ngaréspon langkung saé pikeun visual sareng 65% nahan inpormasi langkung saé ku visual.
  8. Pancing Audiens Anjeun Gancang - 5 Menit nyaéta bentang perhatian rata-rata sareng pemirsa anjeun moal émut satengah tina naon anu anjeun sebatkeun. Hiji kasalahan anu kuring kantos lakukeun ti mimiti nyaéta nyarioskeun idéntitas kuring ... ayeuna kuring ngantunkeun éta ka MC sareng mastikeun slide kuring nyayogikeun dampak sareng wewenang anu diperyogikeun.
  9. Ngukur Éféktivitas - Kuring merhatoskeun langsung saatos biantara kuring ngeunaan sabaraha jalma anu hoyong ngobrol sareng kuring. Langkung seueur kartu nama, langkung saé kinerja kuring! Kusabab jalma-jalma mobile, kuring ogé ngadorong aranjeunna pikeun ngirim sms ka kuring pikeun ngalanggan newsletter kuring (téks PEMASARAN ka 71813).

Pamustunganana, bisnis anu dihasilkeun langsung ti pemirsa atanapi tina jaringan anu anjeun tingali bakal nunjukkeun kumaha kasuksésan anjeun. Kénging diulem nyarios deui sok tambah-tambah teuing!

Tip Presentasi PowerPoint

One comment

  1. 1

    Ngagunakeun visuals éféktif pasti bakal tetep panongton Anjeun museurkeun. Tapi pastikeun teu overuse aranjeunna! Éta tiasa ngaganggu upami seueur teuing. Hatur nuhun pikeun babagi tips.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.